Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 07 15

Įsigijusieji sėdmaišius parems onkologinėmis ligomis sergančius vaikus

Vėžiu sergančius vaikus remiantis paramos fondas „Mamų unija“ kartu su didžiausiu Lietuvoje sėdmaišių gamintoju „Pušku pušku“ inicijavo vasaros akciją „Dovanok džiaugsmą sergantiems vaikams“. Jos metu, kiekvienas, įsigijęs ,,Pušku pušku“ sėdmaišį, 5 eurais parems onkologinėmis ligomis sergančius vaikus. Už surinktas lėšas bus pagaminti sėdmaišiai sergantiems vaikams.
Įsigijusieji sėdmaišius parems onkologinėmis ligomis sergančius vaikus
Įsigijusieji sėdmaišius parems onkologinėmis ligomis sergančius vaikus / Mamų unijos nuotr.

„Esame atviri ir nuoširdžiai dirbantys – kad mūsų ligoniukams nieko netruktų, kad palengvintume jiems kelią per ligą. Tad sulaukę pasiūlymo dovanoti vaikams sėdmaišius į jų gydymo įstaigas –pritarėme. Nes tai suteiks komforto ne tik vaikams, bet ir juos slaugantiems tėvams. Sėdmaišiai papildys ligoninės erdves, tad taip sukursime dar daugiau jaukių, labai atokvėpio minutėms reikalingų vietų“, – sakė paramos ir labdaros fondo „Mamų unija“ direktorė Eglė Mėlinauskienė.

Kokybiški „Pušku pušku“ sėdmaišiai vaikams garantuoja saugią ir minkštą erdvę, nes jie neturi kampų, tad žaisdami vaikai neužklius, nesusižeis. Sėdmaišiai bus skiriami Vaikų onkohematologijos skyriams Santariškėse ir Kauno klinikose bei Druskininkų sanatorijai „Saulutė“. Šiose įstaigose yra gydomi ir reabilituojami onkologinėmis ligomis sergantys vaikai iš visos Lietuvos.

„Solidarumas ir pagalba sunkiai sergantiems vaikams – tai vertybės, kurios mums visiems turėtų būti svarbios kiekvieną dieną. Palaikome „Mamų unijos“ veiklą ir norime padėti sergantiems vaikams. Todėl tikime, kad ,,Pušku pušku“ sėdmaišiai sunkiai sergantiems vaikams suteiks džiaugsmingų akimirkų. Nes padėti taip paprasta, kaip ir sėdėti. Tad įsigydami sau, savo šeimos nariams sėdmaišį, jūs nusiųsite ir gerumo linkėjimą sergančiam vaikui, jo šeimai“, – sakė įmonės UAB „Pupt“ ir prekinio ženklo „Pušku pušku“ įkūrėjas Remigijus Balčiūnas.

Akcija „Dovanokime džiaugsmą sergantiems vaikams“ vyksta visą liepos mėnesį. Daugiau apie akciją galite rasti: www.puskupusku.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius