Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 11 27 /14:50

J.Narkevičius apie įtarimus brakonieravimu: neturiu nei sodybos, nei žvejybos tinklų

Antradienį LNK laidoje KK2 buvo paskelbtas reportažas apie galimą susisiekimo ministro Jaroslavo Narkevičiaus brakonieravimą Trakų rajone. Laidoje buvo kalbama, kad ministras su tinklais nelegaliai žvejoja savo sodyboje prie Gilūšio ežero. Pats J.Narkevičius trečiadienį išplatino atsakomąją nuomonę, kad teiginiai laidoje yra melagingi.
Jaroslavas Narkevičius
Jaroslavas Narkevičius / Luko Balandžio / 15min nuotr.

„Informuoju, kad pranešime buvo paskleisti melagingi, siekiantys mane sukompromituoti teiginiai, o man metami kaltinimai yra visiškai nepagrįsti. Pirma, jokios sodybos prie Gilužio ežero neturiu. Antra, žvejybos tinklų neturiu, o laisvalaikiu žvejoju leistinose vietose, leistinu būdu ir leistinais žvejybos įrankiais“, – teigia J.Narkevičius.

Tiesa, reportaže minima sodyba yra prie Gilūšio ežero Trakų rajone, o ministro pranešime nurodomas Gilužio ežeras yra Vilniuje, netoli Pilaitės mikrorajono. Vėliau J.Narkevičius 15min patikslino, kad laiške įsivėlė klaida, ir jis kalbėjo apie Gilūšio ežerą.

LNK nuotr./Gilūšio ežero krantas
LNK nuotr./Gilūšio ežero krantas

KK2 laidoje buvo skelbiama, kad prie Gilūšio ežero kaimo turizmo sodybą turinti moteris pastebėjo, kad ežere sumažėjo žuvų. Be to, kartą J.Narkevičius netikėtai užėjo į jos kiemą ir pareikalavo grąžinti tinklus.

„Jis dar buvo Seimo narys. Pasakė: atiduokit tinklus. Sako, matau, kad tinklai tempti ant jūsų kranto.“ Teigiama, kad ministras ežere pasigedo trijų tinklų. Politikas neva matė, kaip juos pavogė. O vagis atplaukė į minėtą kaimo turizmo sodybą.

J.Narkevičius pridūrė, kad jį norėta diskredituoti dėl jo sprendimų, susijusių su Lietuvos pašto valdybos atleidimu. Susisiekimo ministras spalio 31 d. atleido Lietuvos pašto valdybą, bet vėliau dekretais mėgino pratęsti jos veiklą. Tačiau atleista pašto valdyba nesutiko tęsti darbo. Šią savaitę darbą pradėjo naujoji Lietuvos pašto valdyba, sudaryta beveik vien iš Susisiekimo ministerijos darbuotojų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius