-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 11 08

Kaune prasidėjusi jubiliejinė paroda „Moters pasaulis“ džiaugiasi gausiu lankytojų būriu

Ketvirtadienį Kaune prasidėjo jau dešimtą kartą rengiama tris dienas truksianti paroda „Moters pasaulis“, kuri, kaip tikina jos organizatoriai, auga kartu su savo pagrindinių lankytojų – moterų – poreikiais. Šių metų parodoje – kaip niekada gausu dalyvių ir naujienų. Paroda jau pirmąją dieną sulaukė didelio kauniečių ir miesto svečių dėmesio.
Parodoje
Parodoje / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Tradiciškai paroda „Moters pasaulis“ šiemet vyksta LKKA ir futbolo maniežuose. Lankytojai turi progą susipažinti su 270 įmonių pristatomomis paslaugomis ir produktais, dalyvauti net 60 parodos renginių, aplankyti tris temines ekspozicijas – „Grožis ir sveikata“, „Namų apyvokos reikmenys“, „Apranga ir aksesuarai“.

Iki sekmadienio veiksiančioje parodoje pristatoma kosmetika, parfumerija, plaukų, grožio salonai, juvelyrika, bižuterija, trikotažo gaminiai, odos gaminiai, sveikatingumo produktai, higienos reikmenys, namų apyvokos reikmenys.

Kiekvieną parodos dieną parodoje dalyvaujančios įmonės ves seminarus bei pristatys savo naujienas. Parodos seminarų salėje vyks seminarai skirtingomis, tačiau aktualiomis ir naudingomis temomis. Trečiąją parodos dieną, šeštadienį, parodos scenoje bus pristatomi dizainerių darbai ir kolekcijos. Vyks vestuvinių suknelių kolekcijų pristatymas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius