-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 09 03

Kauno darbo biržos direktorius gavo gąsdinančius siuntinius

Mokslo metų pradžios proga Kauno darbo biržos direktorius Tautvydas Bielozarevičius sulaukė nemalonios dovanos: pasinaudojant Lietuvos pašto paslaugomis jam į kabinetą buvo pristatyti du siuntiniai, kuriuose buvo žvakių, ritualines paslaugas teikiančių įmonių kontaktai ir laidotuvių nuotraukų.
Kauno darbo biržos duomenimis, balandžio 1 dieną darbo biržoje buvo įregistruota 21,3 tūkst. ieškančiųjų darbo
Kauno darbo birža / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Kauno policijos duomenimis, į Kauno darbo biržą siuntiniai atkeliavo rugsėjo 1-ąją. Pareigūnų teigimu, tokio pobūdžio daiktų atsiuntimas konkrečiam adresatui traktuojamas kaip grasinimas nužudyti ar sunkiai sutrikdyti žmogaus sveikatą arba kaip žmogaus terorizavimas. Todėl buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas. Negalutiniais duomenimis, kol kas įtariamųjų nėra sulaikyta.

T.Bielozarevičiaus teigimu,  Kauno darbo birža panašaus pobūdžio siuntinio yra sulaukusi ir anksčiau.

„Pirmą kartą siuntinį su laidotuvių atributais Kauno darbo birža gavo šiemet gegužę. Tuo metu aš dar nedirbau šioje įmonėje, tačiau kolegos sakė, jog tada siuntinį rado paliktą prie durų“,  – pasakojo Kauno darbo biržos vadovas.

Pasak jo, tąkart darbo biržos administracija nusprendė neviešinti šio incidento. „Bet aš laikausi nuostatos, jog panašūs dalykai neturi likti nepastebėti. Nes tai, nors ir niekam tiesioginės žalos nepadarė, yra neteisėta ir nemalonu“, – sakė T.Bielozarevičius.

Pasak pašnekovo, nors jam adresuotuose siuntiniuose nebuvo tiesioginių grasinimų, gauti juos buvo labai nemalonu: „Reagavau normaliai, bet kaip ir kiekvienam tokiu atveju, buvo nemalonu“. Darbo biržos vadovas prasitarė įtariantis, kad tokiam žingsniui galėjo ryžtis nepatenkinti nauja tvarka, reikalaujančia grąžinti dalį anksčiau gautų išmokų, ūkininkai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius