Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 07 13

Kauno meras savaitgaliais automobilį vairuoja pats

Kauno meras atleido vairuotoją? Tokią versiją išprovokavo šeštadienį į kelis oficialius renginius mieste ir rajone atvykęs Kauno vadovas Andrius Kupčinskas.
Andrius Kupčinskas
Kauniečius nustebino, kad tarnybinį automobilį savaitgalį vairavo pats miesto vadovas, o ne jo vairuotojas. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Tarnybinį automobilį vairavo ne vairuotojas, bet pats meras. „Mano vairuotojui viskas gerai. Šiuo metu jis atostogauja, o jo pareigas atlieka kitas žmogus. Tačiau savaitgaliais stengiuosi jo neapkrauti papildomais darbais. Jei galiu, važiuoju viešuoju transportu arba tarnybinį automobilį vairuoju pats. Taip buvo ir šį savaitgalį: šeštadienį į renginius Kaune ir Kulautuvoje nuvažiavau pats. Tiesa, sekmadienį į Vilnių, kur vyko Prezidentės inauguracija, vežė vairuotojas“, – pasakojo Kauno meras.

A.Kupčinsko teigimu, politiko darbo diena retai kada baigiasi kartu su oficialaus darbo valandomis. Jo vairuotojui taip pat neretai tenka dirbti viršvalandžius. „Todėl savaitgaliais stengiuosi nesinaudoti jų paslaugomis“, – sakė A.Kupčinskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius