-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 10 10 /14:05

Kauno mero rinkimuose Visvaldui Matijošaičiui pirštinę nori mesti kitas Matijošaitis

Jauniausias Seimo narys, 30 metų Laisvės partijos atstovas Marius Matijošaitis savo paskyroje „Facebook“ pranešė, kad nutarė siekti Kauno mero posto. Laisvės partijos pirminiuose rinkimuose, kuriuose bus renkamas šios politinės jėgos kandidatas į Kauno merus, pranešė dalyvausiantis ir žinomas prodiuseris Mantas Bertulis.
Marius Matijošaitis
Marius Matijošaitis / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

„Pirmus svarstymus, kad būtent aš turėčiau būti Laisvės partijos kandidatu į Kauno merus, išgirdau net ne šiais, o praėjusiais metais. Šiais metais kolegų politikų bei žiniasklaidos dėka tai natūraliai tapo vieša paslaptimi. Išsklaidykim paslapties šydą. Einu!“, – pranešė M.Matijošaitis.

Jis kandidatuos pirminiuose Laisvės partijos rinkimuose, kuriuose bus pasirinktas šios politinės jėgos kandidatas į Kauno merus.

„Laisvės merą – mane arba kitą mūsų partijos kandidatą į Kauno merus – rinksime atviruose pirminiuose rinkimuose, kuriuose balsuoti galės kiekvienas vakarietiškomis vertybėmis tikintis kaunietis“, – tikina M.Matijošaitis.

Apie tai, kad dalyvaus pirminiuose Laisvės partijos rinkimuose, kuriuose bus renkamas kandidatas į Kauno merus, pranešė dalyvausiantis ir žinomas prodiuseris Mantas Bertulis.

Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Mantas Bertulis
Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Mantas Bertulis

Laisvės partijos kandidatai į Kauno mero postą bus paskelbti spalio 12 d.

Dabartinis Kauno meras V.Matijošaitis dar nėra paskelbęs, ar sieks trečios kadencijos. Tėvynės-sąjunga Lietuvos krikščionys demokratai Kaune kelia Seimo nario Vytauto Juozapaičio kandidatūrą, valstiečiai ir žalieji – Seimo nario Aurelijų Verygą, demokratų sąjunga „Vardan Lietuvos“ – visuomenininką Gintautą Labanauską.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius