Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 06 03

Kauno senamiestyje – šokių pamokos po atviru dangumi

„Einam pašokti“ – taip praleisti kelis birželio vakarus siūlo Kauno senamiesčio verslininkai ir vienos šokių mokyklos atstovai.
Praėjusių metų renginio "Skliaute" akimirka.
Vasarą Kauno senamiestyje ir ankstesniais metais netrūko šokių. / Organizatorių nuotr.

Birželio 3, 10 ir 30 dienomis, 19 val., Rotušės aikštėje vyks nemokamos šokių pamokos, kurių metu Julius Šeniauskas visus norinčius supažindins su skirtingų stilių šokiais. Kauniečiai galės pramokti

regetono, kubietiškos salsos, bachata ir merengue šokių žingsnelių.

Nežinantiems šių šokių, rengėjai trumpai juos pristato:

regetonas – tai naujausias Lotynų Amerikos ir hip hop'o šokių „mix'as“, vedamas „reggaeton“ muzikos stiliaus. Propaguojamas daugelyje Lotynų Amerikos šalių, šis stilius dažniausiai yra šokamas po vieną ir sulaukia stipraus susidomėjimo ne tik tarp merginų, bet ir tarp vaikinų. Regetono pamokose reikia nusiteikti fiziškai išsikrauti, priversti judėti net pačius mažiausius ir slapčiausius raumenis bei nesivaržyti tikrai seksualių judesių skambant populiariausiems regetono ritmams.

Kubietiška salsa yra lengviausiai pritaikomas salsos šokimo būdas, esantis arčiausiai salsos šaknų ir jos pirmtako, šokio „son“. Jis nereikalauja ypatingų sąlygų, gali būti šokamas bet kur – tiek kambaryje, tiek skersgatvyje, tiek naktiniame klube.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius