Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 11 11

Kiaulių gripas Vilniaus mokykloje pasėjo nerimą

Vienos iš sostinės mokyklų interneto sveitainėje pasirodė direktoriaus siūlymas mokiniams nevykti į pamokas, nes baiminamasi ligos židinio išplitimo.
Mokykla
Mokykla / Egidijaus Jankausko/15min nuotr.

Kaip skelbiama Šiuolaikinės mokyklos centro tinklalapyje, vienai mokinei antradienį spacialistai patvirtino naujojo tipo A(H1N1)v gripo virusą. Dėl to mokyklos administracija išplatino pranešimą, siūlantį mokiniams neatvykti į pamokas.

„Norisi, kad Šiuolaikinės mokyklos centre naujos ligos židinys neišplistų. Todėl siūlau visiems į mokyklą nevykti iki atskiro pranešimo“, – teigia mokyklos direktorius Vytis Buivydavičius.

Mokyklos administracija teigia stebėsianti situaciją bei palaikysianti nuolatinį ryšį su mokiniais ir jų šeimomis. Jei per savaitę ligos atvejai nesikartos, žadama grįžti prie darbų.

Tačiau mokyklos tinklalapyje teigiama, kad mokytojai rinksis kasdien įprastu darbo laiku. Tad pradinių ir jaunesnių klasių mokiniams, kurių tėveliai neturi galimybės užtikrinti jų saugumo kitu būdu nei atveždami į mokyklą, užsiėmimai vyks.

Tuo tarpu JAV sveikatos apsaugos specialistai tokiu atveju rekomenduoja mokykloms skelbti 7 dienų mokinių atostogas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius