Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 12 16

Konservatoriai planuoja bausmę Mantui Adomėnui

Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) partijos prezidiumas trečiadienį ketina kelti klausimą, ar Vilniaus sueigos vadovas parlamentaras Mantas Adomėnas gali toliau vadovauti sostinės konservatoriams ir aptarti jo buvimo TS-LKD gretose perspektyvas, rašo „Lietuvos žinios“.
Mantas Adomėnas
Mantas Adomėnas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Partijos prezidiumo nario Vytauto Juozapaičio teigimu, apie viešas M.Adomėno kalbas, kai jis grasino su partija bylinėtis dėl šmeižto, gali būti kalbama TS-LKD Priežiūros komiteto posėdyje – jį žadama šaukti dar prieš susirenkant prezidiumui.

„Negaliu tokios informacijos nei kaip nors komentuoti, nei paneigti, nes tai yra partijos reikalas, ir iki prezidiumo posėdžio, manau, dar bus įvairiausių pokalbių. Viena, ką galiu pasakyti, – kad vieši partijos vidaus klausimų aptarimai, to nesuderinus, yra kiek kritikuotini, tačiau bet kuriuo atveju iki partijos prezidiumo posėdžio tokių dalykų komentuoti nesiimčiau", – aiškino partijos prezidiumo narys.

Tuo metu M.Adomėnas tvirtino negalįs suprasti, kodėl partijoje kalbama apie jo, šešerius metus vadovavusio Vilniaus sueigai, elgesį, bet ne apie asmenis, kurie nepagrįstu šmeižtu griauna TS-LKD reputaciją.

M.Adomėnas praėjusį penktadienį per spaudos konferenciją pareiškė tapęs partijos vidaus intrigų auka, buvęs apšmeižtas ir pranešė, kad ketina bylinėtis. TS-LKD vykstančius procesus jis pavadino kriminaliniu užribiu ir ragino partiją apsivalyti. Tokią jo reakciją sukėlė TS-LKD Vilniaus sueigoje paskelbtos abejonės dėl Vilniaus konservatorių finansų naudojimo – pasigesta per 160 tūkst. litų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius