-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 12 02 /17:56

Konservatoriai teigia, kad Bronius Bradauskas Seime pasirodė neblaivus ir siūlė į snukį

Konservatorių atstovams Seime antradienį vėl įtarimų sukėlė socialdemokrato, Seimo Biudžeto ir finansų komiteto pirmininko Broniaus Bradausko blaivumas. Seimo Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) frakcijos narys Kęstutis Masiulis bandė politinį oponentą patikrinti alkotesteriu, tačiau šis nesidavė. B.Bradauskas 15min.lt teigė, jog konservatoriai jį užsipuolė be pagrindo.
Bronius Bradauskas
Bronius Bradauskas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Apie tai socialiniame tinkle „Facebook“ antradienį parašė K.Masiulis. „Girtas ar blaivus B.Bradauskas vairuoja šalies mokesčius?“, – klausė jis.

Anot K.Masiulio, antradienį apie 16 val. Seimo plenariniame posėdyje vyko diskusija dėl Nekilnojamojo turto mokesčio. „Kuomet kalbėdavo Biudžeto komiteto pirmininkas Bronius Bradauskas, man labai panašėjo į girto kaimo erelio sąmojus, o ir jo liežuvis pynėsi kaip berneliui prieš diskoteką ant drąsos paėmus“, – teigė jis.

K.Masiulis pasakojo džentelmeniškai pasiūlęs tuoj pat jiems kartu pasitikrinti alkotesteriu blaivumą: „Jurgis Razma tuoj atnešė alkotesterį. Papūčiau – nulis. Nuėjau prie B.Bradausko – šis, demonstruodamas gerą užsienio kalbų žinojimą, pasiūlė eiti ten, kas užrašoma tik trim rusiškom raidėmis.“

„Dar lietuviškai pasiūlė: „Nori į snukį?“. Tai labai atitinka jo gerą išsilavinimą ir elitarišką lietuvių kalbos žodyną. Aš, sugestijuotas jo dvasinių vertybių, teišgalėjau jam pasiūlyti: „Tada pasitikrinkime kartu prie žiniasklaidos“. Jis tuoj, žurnalistams neprieinama laiptine, nėrė iš posėdžių salės, kaip karštu vandeniu perlietas šunytis iš M.Bulgakovo „Šuns širdies“. Likau nebetikįs, kad tiktai M.Bulgakovo Šarikovas vėl tapo kiemsargiu“, – rašo K.Masiulis.

B.Bradauskas: nežinau, kaip su tokiais idiotais kovoti

B.Bradauskas 15min.lt tikino, kad antradienį nevartojo alkoholinių gėrimų, todėl žada kreiptis į Seimo Etikos ir procedūrų komisiją, kad ši apsvarstytų konservatorių K.Masiulio ir J.Razmos elgesį. B.Bradauskas kalbėjo rišliai, nesijuto, kad jis būtų vartojęs svaigiųjų gėrimų.

Palaukit, tai ką, aš nusižeminsiu iki tokio, kad atneš man pūst kažkieno aplaižytą kažkokį tai kandiklį? Masiulio... Cha cha.

„Kiekvienu momentu tokios provokacijos gali būti, kur prašys papūsti ir bandys sudaryti apie tave tokią nuomonę“, – piktinosi jis. Seimo socialdemokratas pabrėžė, kad jei būtų buvęs girtas, nebūtų sugebėjęs pristatyti Seimui įstatymų pataisų.

„Tai yra tik šito idioto... Ką, jis neturi jokių argumentų, tai tada naudoja tokius. Nežinau, kaip su tokiais idiotais kovoti“, – sakė jis.

B.Bradauskas teigė, kad nepūtė į konservatorių alkotesterį, nes jam tai – pažeminimas: „Palaukit, tai ką, aš nusižeminsiu iki tokio, kad atneš man pūst kažkieno aplaižytą kažkokį tai kandiklį? Masiulio... Cha cha“.

Socialdemokratas K.Masiulio tvirtinimą, kad jis siūlė į snukį, pavadino melu.

„Tikrai absoliučiai... Vertėtų, aišku, vertėtų. Bet aš ne tokio charakterio žmogus, kad velčiausi į kažkokį mūšio lauką. Tegu tai lieka jų sąžinei, mentalitetui, supratimui. Ką padaysi, jų toks supratimas“, – kalbėjo parlamentaras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius