Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 08 06

LFF vadovo posto siekęs P.Malžinskas su Liberalų sąjūdžiu kandidatuos į Seimą

Lietuvos futbolo federacijos (LFF) vadovo posto siekęs Paulius Malžinskas su Liberalų sąjūdžiu kandidatuos į Seimą. Kaip ketvirtadienį pranešė partija, Vilniaus regiono futbolo sąjungai vadovaujantis P.Malžinskas mandato sieks Jotvingių rinkimų apygardoje.
Paulius Malžinskas
Paulius Malžinskas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

„Liberalų sąjūdžio komandą renkasi principingi žmonės, nebijantys kovoti su kur kas daugiau įtakos turinčiais oponentais. Džiaugiuosi, kad su Pauliumi turime bendrų tikslų“, – pranešime teigė partijos pirmininkė Viktorija Čmilytė-Nielsen.

„Tiek patirties sporte ir jo vadyboje turintis žmogus yra labai reikalingas Seime. Tikiu, kad jis, tapęs politiku, ir toliau siektų skaidrumo sporte“, – sakė ji.

P.Malžinsko teigimu, sporto politika šalyje neturi aiškios krypties, taip pat reikia daugiau skaidrių ir sąžiningų sporto organizacijų.

Jis praėjusį savaitgalį siekė tapti LFF prezidentu, tačiau pralaimėjo kitam kandidatui, buvusiam futbolininkui ir dabartiniam vadovui Tomui Danilevičiui.

Liberalų sąjūdžio Komunikacijos projektų vadovė Viktorija Petrošiūtė informavo BNS, kad partijos sąraše P.Malžinskas įrašytas 114 numeriu.

Seimo rinkimai vyks spalio 11 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius