Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 03 04

Liaudies dainas trauks ir Merūnas

Televizijos projektuose sėkmingai dalyvaujantis Merūnas ne kartą įrodė, kad moka persikūnyti į įvairius personažus. Tačiau iki šiol neteko jo girdėti dainuojančio liaudies dainas.
Merūnas
Merūnas / Organizatorių nuotr.

Tokio debiuto ilgai laukti nereikės: kovo 8-ąją visoms moterims ir jų artimiesiems Merūnas dovanos išskirtinį koncertą, parengtą su Vytauto Didžiojo universiteto tautinių šokių ansambliu „Žilvitis“.

Po universiteto stogu „Žilvitis“ įsikūrė 1997 metais. Iki tol kolektyvas dirbo buvusioje Kauno radijo gamykloje. Pernai 50-metį atšventęs kolektyvas išliko jaunas ir gyvybingas: šiuo metu jame šoka, dainuoja ir muzikuoja daugiau nei 60 žmonių. Ansamblis koncertuoja ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje, pavyzdžiui, pernai vasarą pasirodė Turkijoje.

Pirmajame šį pavasarį koncerte Kaune žiūrovai galės ne tik pasigėrėti įvairiais lietuviškais liaudies šokiais, bet ir išgirsti Merūno, ansamblio choro bei orkestro interpretuojamas senąsias liaudies dainas.

Koncertas kovo 8-ąją vyks VDU Didžiojoje salėje, jo pradžia – 18 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius