Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 01 30

„Mes ne prieš, bet...“: grėsmės Lietuvai, kurių nemato nei žvalgyba, nei kontržvalgyba

Trečiadienio 15min podkastas „Mes ne prieš, bet...“ buvo audringas, nes kalbėta apie Sauliaus Skvernelio ir Izraelio Benjamino Netanyahu suderėtus tiesioginius skrydžius Vilnius-Tel Avivas, kurie, beje, jau vyksta bene šešerius metus, grėsmes Jungtinėms Amerikos Valstijoms bei Lietuvai ir iš naujo įsisiūbavusį skandalą apie slaptojo premjero patarėjo Dariaus Gudelio įmonių sėkmę valstybės viešuosiuose pirkimuose.

Žurnalistas Ginas Dabašinskas stengėsi, kaip visada, būti korektiškas ir filosofiškas, bet šįkart įsiaudrinęs buvo Raimundas Celencevičius, kuris bandydamas įsiterpti į neskubrią ir mąslią G.Dabašinsko minčių tėkmę net ėmė kelti balsą. O pakėlęs tą balsą išdėstė, kas, jo nuomone, turėtų būti, bet tikriausiai nebus išdėliota Valstybės saugumo departamento ir Antrojo operatyvinių tarnybų departamento (AOTD) grėsmių vertinimo ataskaitoje, kuri šiandien slapta buvo pristatyta Seimo Nacionalinio saugumo ir gynybos komitete, o kitą savaitę bus paviešinta visuomenei.

Kitas dėmesio vertas fragmentas yra pačioje podkasto pradžioje, kai G.Dabašinskas bandė suformuluoti, kad buvo neteisingai kažkieno suprastas, kai vakar skaičiavo, kiek moterų ir vyrų dirba prezidentūroje.

Podkasto „Mes ne prieš, bet...“ kūrėjai – 15min vyr. redaktorius R.Celencevičius ir žinomas radijo bei televizijos laidų vedėjas, Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos Informacijos analitikos skyriaus vadovas Ginas Dabašinskas.

15min podkastas „Mes ne prieš, bet...“ transliuojamas kiekvieną darbo dienos vakarą. Jame R.Celencevičius ir G.Dabašinskas aptaria svarbiausius dienos įvykius, skandalus bei prognozuoja, kas nutiks rytoj. Ir rimtai, ir pajuokaudami.

Klausykite mūsų kiekvienos darbo dienos vakarą per portalą 15min ir naują audioplatformą 15min Klausyk. Kviečiame „Apple“ ir „Android“ vartotojus atsisiųsti programėlę!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius