Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 12 03

N.Venckienė „JAV aš gyvenau legaliai. Kad slapsčiausi – melas“

Po slapstymosi iš JAV grąžinta ir Lietuvoje teismo su apykoje laukianti buvusi teisėja ir parlamentarė Neringa Venckienė sako, kad niekada nesislapstė. Esą pati kreipėsi į teisėsaugą, kai sužinojo, kad yra ieškoma. Tai ji sakė interviu TV3 televizijai.
Neringa Venckienė TV3 studijoje
Neringa Venckienė TV3 studijoje / Kadras iš TV3

Buvusią teisėją, Seimo narę kalbino žurnalistė Jolanta Svirnelytė.

N.Venckienė neigia, kad slapstėsi JAV. Paklausta, ar žinojo, kad Lietuvoje yra ieškoma, N.Venckienė atsakė: „JAV aš gyvenau legaliai. Aš visai nesislapsčiau ir tai yra visiškas melas. Viename koledže aš baigiau teisę, kitame koledže – gėlių dizainą. Mano sūnus baigė vidurinę mokyklą, po to pradėjo mokytis koledže. Aš dirbau teisėtai ir turiu socialinio draudimo numerį. Turiu net Ilinojaus vairuotojo pažymėjimą. Ką rašė kiti portalai, kad aš slapsčiausi, yra visiškas melas. Jie pasakė, kad manęs ieško – aš pati atvykau ir tada mane suėmė“, – TV3 televizijai aiškino ji.

N.Venckienė sako, kad sugrąžinta į Lietuvą jaučiasi gerai. Paleista iš įkalinimo įstaigos Lietuvoje visą laiką praleidusi su tėvais. Tiesa, pripažįsta, kad apykojė varžo.

„Apykoję aš jums rodžiau. Ji atrodo kaip laikrodis. Dabar, pradžioje, nelabai kur ir norisi eiti. Norisi leisti laiką su mama ir tėčiu. Vėliau bus galima prašyti prokuroro pakeisti tas sąlygas“, – kalbėjo buvusi politikė.

Paklausta, ar pačiai negaila darbo, ramybės ir vyro, kurį esą prarado dėl Garliavos istorijos, N.Venckienė atsakė: „Skyrybos man buvo labai lengvos. Jis pasirinko kitą moterį. Aišku, kad ir darbą, ir karjerą praradau. Ir mano tėvams buvo sunku – jie patys kelis kartus buvo nuteisti. Sūnus buvo dar visai mažas, bet variantai buvo tik du: arba ginti mergaitę, arba pamiršti, kad tokia gimė. Aš pasirinkau ginti“, – sakė ji.

N.Venckienė sako, kai tik galėsianti, ieškosianti darbo Lietuvoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius