Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 10 30

Naujas klubas Kaune vilios kitaip mąstančią publiką

Kauno klubinėtojų dėmesiui: penktadienį Laisvės alėjoje 30a duris atveria naujas klubas „Ups club“.
Ketvirtadienio vakarą Vilniaus centre ilgai netilo muzika – Gedimino prospekte įsikūrusioje terasoje varžėsi trys Lietuvos muzikos naujokų grupės. Verčiausia nugalėtojų titulo komisija vienbalsiai paskelbė roko grupę „Freaks on Floor“.
Grupės „Freaks on Floor“ vokalistas

„Ups Club“ yra pirma alternatyvios koncepsijos vieta Kaune. Tikimės patraukti daug laisvos mąstysenos žmonių ir atlikėjų. Mūsų klubas jiems turėtų tapti mielais antraisiais namais. Lankytojus stengsimės pritraukti ne kosminėmis kainomis, prabangiais blizgučiais ar pusnuogėmis merginomis. „Ups Club“ bus tiesiog šilta vieta visiems pasiilgusiems paprasto bendravimo ir natūralių emocijų“,  – sakė klubo vadovai.

Klubo veikloje numatyti renginiai vyks ne tik įprasto pobūdžio vakarėlių stiliumi. Ateityje klube vyks koncertai, spektakliai, bus rodomi kino filmai, planuojamas ir subkultūrų festivalis.

Lapkričio 21 dieną klubo didžiojoje salėje pasirodys jau klasika vadinami hip hop'o atlikėjai iš JAV „Dead Prez“, kurie savo politiniais ir net šiek tiek šokiruojančiais tekstais spėjo užkariauti nė vieno klausytojo širdį visame pasaulyje.

Klubo atidarymo renginyje, kurio pradžia 22 val., su trenksmu pasirodys „Freaks On Floor“ bei Rhytmicable DJ's.  Visai neseniai muzikinėje padangėje pasirodę „Freaks on Floor“ jau spėjo pasiautėti didžiausiuose gimtinės ir užsienio renginiuose. Su charizmatiškuoju vokalistu priešakyje ir britiškai stilingu įvaizdžiu „Freaks on Floor“ savo vakarėliuose priverčia šokinėti klausytojus aukščiau nei daugelis scenos senbuvių. Savo kūryboje grupė be didesnių eksperimentų maišo gitarinį roką ir funk improvizacijas, tačiau šis paprastumas ir yra pagrindinis grupės ginklas. Justas Jarutis, Rokas  Jasiūnas ir Rokas Beliukevičius savo muziką apibūdina kaip alternative party always.

„Grojame tai, kas mums yra malonu ir norime išreikti save savo dainomis“, – trumpai savo kūrybą pristato „Freaks on Florr“ muzikantai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius