Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 09 18

Nuotykių maratonas Kulautuvoje

Rugsėjo 18-19 dienomis Kulautuvoje vyksta tradicinis Turistas.lt nuotykių maratonas.
2008-ųjų Turistas.lt nuotykių maratono akimirka.
2008-ųjų Turistas.lt nuotykių maratono akimirka. / Turistas.lt nuotr.
Temos: 1 Kulautuva

Kasmet organizuojamas renginys vyksta vis kitoje vietoje. Šiemet įvairios trasos įrengtos Kauno rajone esančiame Kulautuvos miestelyje.

Pasak organizatorių, renginys skirtas visiems – draugams, šeimoms, moksleivių ar studentų grupėms ir orientacinį sportą mėgstantiems žmonėms. Kiekvienas dalyvis gauna žemėlapį su pažymėtais kontroliniais punktais prie lankytinų objektų ir knygelę su išsamiais jų aprašymais. Tad galima pasirinkti, kiek ir kokių objektų norite aplankyti ir kokį atstumą nukeliauti. Svarbiausia – pasižymėti kiekviename aplankytame punkte ir grįžti į finišo vietą iki varžybų pabaigos. Mažiausias pasirenkamas atstumas – 1,5 kilometro, didžiausias – daugiau nei 50 km. Maratono dalyviai taip pat galės pasirinkti ir tai, kuriame – naktiniame ar dieniniame – etape dalyvauti. Naktį, be romantiškos prieblandos, keistų balsų miške ir įprastų punktų, teks ieškoti pypsinčio, mirksinčio punkto bei punkto sunkiai pasiekiamoje vietoje. Dieninio etapo dalyviams reikės įveikti pelkes, ėjimo linija užduotį, keliauti, gavus tik žodinius nurodymus (be žemėlapio), nustatyti azimutą ir kitas užduotis.  

Turistas.lt nuotykių maratonas kasmet sulaukia 180-250 dalyvių. Maratone dalyvauja įvairaus amžiaus nuotykių ieškotojai: jauniausiajai buvo vos 1,5 mėnesio, o vyriausiam – beveik 90 metų.

Visą informaciją apie nuotykių maratoną, nuostatus ir išankstinę registraciją galima rasti renginio puslapyje http://maratonas.turistas.lt bei gauti, paskambinus telefonu 8 677 25652.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius