-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2009 10 16

Pakaunėje po susidūrimo su vilkiku „VW Golf“ apsivertė ant stogo

Penktadienio vakarą kelyje Kaunas – Marijampolė, ties Juragių gyvenviete, automobilis „VW Golf II“ nuskriejo nuo kelio ir atsidūrė priešingų krypčių eismo juostas skiriančiame griovyje. Lengvojo automobilio vairuotojas po nelaimės atsidūrė priimamajame.
Avarijos vietoje
Avarijos vietoje / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Maždaug 19.40 val. Marijampolės kryptimi važiavęs 1987 metais pagamintas lengvasis automobilis „VW Golf“ nuvažiavo nuo kelio ir apsivertė ant stogo. Kaip 15min.lt pasakojo įvykio liudininkai, automobilis nuo kelio nuvažiavo po kontakto su greta važiavusiu vilkiku.

Į įvykio vietą atskubėję greitosios pagalbos medikai į Kauno medicinos universiteto klinikas išvežė sužeistą „VW Golf“ vairuotoją. Apie jo būklę medikai jokios informacijos neteikia. Iškart po avarijos, baiminantis galimo sprogimo, iš lengvojo automobilio buvo išimta suskystintų dujų įranga. Vilkiko vairuotojas incidento metu nenukenėjo.

Tai jau antroji rimta avarija, penktadienį įvykusi Kauno prieigose. Anksti ryte greta Ramučių po susidūrimo su alų vežusiu vilkiku užsidegė lengvasis automobilis „VW Passat“. Mašinos vairuotojas sudegė, o vilkiko vairuotoją iš sumaitotos kabinos ugniagesiams gelbėtojams pavyko ištraukti tik po maždaug 5 valandas trukusios gelbėjimo operacijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius