Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2023 05 17

Palanga atsiveria vasarai: dronas-gelbėtojas ir išgirstos poilsiautojų pastabos

Didžiausias Lietuvos kurortas – Palanga – žengia į vasarą atsinaujinusi. Tik ką įrengtos kameros prie įvažiavimo į kurortą rodo, kad automobilių srautas išaugęs ir jau gyvenama vasaros ritmu. Naujovių atvykėliai ras ir paplūdimiuose, ir viešbučiuose, kurie, išgirdę pastabas, sako prisitaikę prie šeimų poreikių ir įrenginėja žaidimų kambarius.
Palanga
Palanga / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Daugiau apie pajūrį

65 tūkst. – tiek automobilių per tris praėjusio savaitgalio dienas suskaičiavo prie įvažiavimų į kurortą įrengtos vaizdo stebėjimo kameros.

15min jau rašė apie naujovę Palangoje – stacionarias kameras, fiksuojančias transporto srautą. Tai, anot mero Šarūno Vaitkaus, padės ir reguliuojant eismą.

Nors sezonas čia dar neprasidėjo – vasaros turizmo sezonas kurorte startuos birželio 2–4 dienomis festivaliu „Myliu Palangą“.

Daugiau dėmesio kokybei

„Rašykite ne tik apie šaltibarščių kainas, bet apie kokybę“, – spaudos konferencijoje žurnalistus mokė kurorto mero atstovė spaudai Tamara Zaiceva.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius