-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 05 25

Policija ėmė retinti Kedžio dukters gynėjų gretas

Vidurdienį pareigūnai išsivežė bene aršiausią Kedžių tvirtovės gynėją Marių Kuprevičių.
Prie Kedžio namų atvyko Marius Kuprevičius su plakatu
Prie Kedžio namų antrą savaitę budintis M.Kuprevičius (su iškeltu plakatu) pasižymėjo kaip vienas aršiausių protestuotojų. / Aliaus Koroliovo nuotr.

„Mus čia po vieną jau bando išgaudyti“, – antradienio vidurdienį 15min.lt informavo vienas Kedžių tvirtovės Garliavoje gynėjų.

Jis pasakojo, kad į Kluonio gatvę atvyko du policijos tarnybiniai automobiliai, iš jų išlipo 6-7 uniformuoti pareigūnai.

Policininkai pareiškė, kad išsiveža 29 metų M.Kuprevičių į apklausą.

Aršiais protestais ir drąsiais pareiškimais pagarsėjęs M.Kuprevičius nuėjo į namo kiemą, tikėdamasis, jog privati valda taps jo prieglobsčiu. Tačiau pareigūnų tai nesustabdė. Vyras policininkams nesipriešino, jis buvo įsodintas į policijos mašiną ir išvežtas į komisariatą.

Kaip žinoma, teismo nutartį bandęs įteiktis anstolis Marekas Petrovskis buvo susidūręs su aršiu kelią pastojusių žmonių pasipriešinimu, todėl kreipėsi į policiją.

Rokiškyje gimęs, Biržuose gyvenęs, iš Vilniaus atvykęs ir pastaruoju metu laiką Garliavoje leidęs M.Kuprevičius buvo vienas iš tų, kurie nepraleido M.Petrovskio.

Apstumdytas ir žemėmis apmėtytas antstolis savo pareiškime nurodė, kad Kluonio gatvėje buvę žmonės jam trukdė atlikti savo pareigas. Anot Garliavos policijos komisariato viršininko Sergejaus Lemziakovo, Administracinių teisės pažeidimų kodeksas už tai numato įspėjimą, baudą arba areštą. 

Aliaus Koroliovo/ 15min.lt nuotr. /Žmonės neįleido antstolio į Kedžių namą
Aliaus Koroliovo/ 15min.lt nuotr. /Žmonės, kurių pirmosiose gretose buvo M.Kuprevičius (kairėje), neįleido antstolio į Kedžių namą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius