Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 11 20

Pretendentų į „Šiemet buvau geras“ šeimą – dvigubai daugiau nei pernai: balsuokite už mylimiausius!

Palaikydami gerumo organizacijas visoje šalyje, 15min skaitytojai per savaitę projekte „Šiemet buvau geras“ atidavė jau daugiau nei 20 tūkst. balsų. Tai padaryti galite ir jūs, dar dvi dienas – iki sekmadienio vidurnakčio – balsuodami už jums patinkančias visuomenės labui dirbančias iniciatyvas.
Projektas „Šiemet buvau geras”
Projektas „Šiemet buvau geras”

Iš „Šiemet buvau geras“ balsavime dalyvaujančių 67 organizacijų 15min skaitytojai padės išrinkti 24-ias, kurioms visus ateinančius 2021-uosius metus naujienų portalas 15min skirs ypatingą dėmesį.

„Pernai pasirinkę globoti 24 organizacijas, visus šiuos metus garsinome jų veiklą – kaip joms sekasi, pasakojome autorinėmis publikacijomis, interviu, nuotraukų galerijomis, videosiužetais, dovanojome reklaminius skydelius, – pasakoja 15min projekto „Šiemet buvau geras“ vadovė Evelina Rimkutė. – O mums, kaip visuomenei tarnaujančio portalo komandai, gera žinoti, kad geri darbai rezonuoja – šiemet sulaukėme dvigubai daugiau nominacijų negu pernai – visuomenė tiki bendruomeniškumu ir idėja, kad prie gerų darbų galime prisidėti kiekvienas. Tad kviečiu susipažinti su geruoliais ir atiduoti savo balsą!”

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Evelina Rimkutė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Evelina Rimkutė

Šiemet balsavime dalyvauja ir didžiulį įdirbį turinčios organizacijos, tokios kaip „Maisto bankas“, Raudonasis Kryžius, „Vaikų linija“, Rimanto Kaukėno paramos fondas. Visos jos pretenduoja tapti „Šiemet buvau geras“ šeimos nariais ir mato prasmę prisijungti prie šio projekto.

Ką turėtume globoti, nuspręsti galite jūs, atiduodami savo balsą už labiausiai patinkantį projektą ar iniciatyvą. 15min skaitytojų valia lems 50 proc. rezultato, kitus 50 proc. – 15min komandos balsai.

Balsuoti galima iki sekmadienio, lapkričio 22 dienos 23:59 val., paspaudus paveikslėlį šalia aprašymo – savo balsą atiduoti galite už kelias jums patikusias organizacijas ar iniciatyvas. DĖKOJAME UŽ JŪSŲ BALSĄ!

Nominantus pristatome abėcėlės tvarka:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius