Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2020 11 25

Prezidentas su Seimo valdyba aptars teisėkūros iniciatyvas ir COVID-19 valdymą

Trečiadienį prezidentas Gitanas Nausėda su naujojo Seimo vadovybe aptars teisėkūros iniciatyvas ir koronaviruso pandemijos valdymą.
Gitanas Nausėda, Viktorija Čmilytė-Nielsen
Gitanas Nausėda, Viktorija Čmilytė-Nielsen / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

„Prezidentas su valdyba kalbėsis apie prezidento teisėkūros iniciatyvas, kurios šiuo metu svarstomos Seime, taip pat apie epidemiologinę situaciją Seime ir jos valdymą bei galimybes priimti svarbiausius sprendimus artimiausioje ateityje“, – BNS sakė prezidento atstovas spaudai Antanas Bubnelis.

Seimo pirmininkės Viktorijos Čmilytės-Nielsen atstovas spaudai Paulius Žeimys BNS teigė, kad iš pradžių planuota, jog valstybės vadovas apsilankys Seime, tačiau dėl COVID-19 išplitimo Seimo susitikimas perkeltas į virtualią erdvę.

COVID-19 šiuo metu serga mažiausiai penki parlamentarai: Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų frakcijos nariai Vytautas Juozapaitis ir Andrius Kupčinskas, Liberalų sąjūdžio frakcijos nariai Jonas Varkalys, Viktoras Pranckietis ir Seimo pirmininkė V.Čmilytei-Nielsen.

Naujos kadencijos Seimas pradėjo dirbti lapkričio 13 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius