Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 10 17

Prezidentė Dalia Grybauskaitė priekaištų Algimantai Pabedinskienei ir Dainiui Pavalkiui kol kas neturi

Darbo partijos deleguoti ir jos pačios iš postų verčiami socialinės apsaugos ir darbo ministrė Algimanta Pabedinskienė ir švietimo ir mokslo ministras Dainius Pavalkis sulaukė prezidentės Dalios Grybauskaitės paramos.
Dainius Pavalkis ir Algimanta Pabedinskienė
Dainius Pavalkis ir Algimanta Pabedinskienė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Šiems ministrams D.Grybauskaitė priekaištų kol kas neturi, 15min.lt atsiųstame atsakyme teigia vyriausioji prezidentės patarėja Daiva Ulbinaitė. Tuo metu Darbo partijos lyderiai vis drąsiau kalba apie šių ministrų keitimą. Laikinai Darbo partijai vadovaujanti Seimo pirmininkė Loreta Graužinienė jau pirmadienį ketina susitikti su D.Pavalkiu, vėliau egzaminuoti bus kviečiama ir A.Pabedinskienė.

Buvęs Darbo partijos lyderis Vytautas Gapšys sako, kad pradėjusi vertinti „darbiečių“ deleguotų ministrų veiklą L.Graužinienė tęsia jo pradėtą darbą ir daro tai tinkamai.

„Kalbame apie Vyriausybės ir Darbo partijos programų įgyvendinimą. Mes tuos dalykus nuolat stebime ir stebėsime. Tai, kad L.Graužinienė vertina jų veiklą, yra gerai. Tą vertinimo procesą pradėjau dar aš, o dabar džiaugiuosi, kad tai tęsiama“, – sakė V.Gapšys.

V.Gapšio teigimu, kol kas nėra galutinai nuspręsta, ar ministrai bus keičiami, tačiau tokia galimybė neabejotinai svarstoma.

Darbo partija į Vyriausybę yra delegavusi keturis ministrus: A.Pabedinskienė yra socialinės apsaugos ir darbo ministrė, Vigilijus Jukna – žemės ūkio ministras, D.Pavalkis – švietimo ir mokslo ministras bei Šarūnas Birutis – kultūros ministras.

Premjeras Algirdas Butkevičius nė vienam iš jų priekaištų neturi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius