2020 07 21

Prezidento komanda dirbs Birštone, G.Nausėda užtruko Briuselyje

Prezidento komanda antradienį dirbs Birštone, pats valstybės vadovas užtruko Europos Vadovų Tarybos derybose Briuselyje.
Gitanas Nausėda
Gitanas Nausėda / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Praėjusią savaitę skelbta, kad tęsdamas išvykas į regionus Gitanas Nausėda antradienį dirbs Birštone, kur susitiks su aštuoniais Kauno regiono merais, turizmo sektoriaus atstovais, taip pat plaukdamas su merais Nemunu aptars laivybos Nemuno aukštupyje plėtros iššūkius.

Tačiau Briuselyje užtrukus Europos Sąjungos vadovų deryboms dėl naujos finansinės perspektyvos į Birštoną vyks prezidento patarėjai ir pirmoji ponia Diana Nausėdienė.

nuotr. Elvio Žaldario/Diana Nausėdienė
nuotr. Elvio Žaldario/Diana Nausėdienė

Valstybės vadovo komanda susitiks su Kauno regiono globos centrų atstovais, vaiko teisių apsaugos teritoriniais skyriais, administracinio teismo atstovais, regiono policijos ir priešgaisrinės apsaugos pajėgų atstovais, švietimo skyrių ir neformaliojo vaikų švietimo srityje dirbančių NVO atstovais, savivaldybių administracijos direktoriais ir kt., pranešė Prezidentūra.

G.Nausėdos numatyti susitikimai su merais ir turizmo sektoriaus atstovais turėtų vykti rugpjūčio pradžioje.

D.Nausėdienė lankysis Nemajūnų dienos centre, domėsis paslaugų šeimai, socialinės rizikos vaikams, globėjams, neįgaliesiems, senyvo amžiaus asmenims plėtojimu regione. Taip pat pirmoji ponia susitiks su aktyvia Nemajūnų bendruomene, susipažins su jos veikla ir iššūkiais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius