Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2020 02 04

Rokas Masiulis atsakė Ramūnui Karbauskiui: daugelyje aprašytų epizodų nedalyvavau

„Valstiečių“ lyderiui Ramūnui Karbauskiui antradienį išplatinus dar vieną porciją informacijos, kuri turėtų įrodyti, kad paskui buvusį susisiekimo ministrą Roką Masiulį neva slenka neskaidrumo šleifas, po pietų sureagavo R.Masiulis. Jis tai pavadino tendencinga srutų srove.
Rokas Masiulis
Rokas Masiulis / Luko Balandžio / 15min nuotr.

„p. Karbauskis toliau stebina – imdamas faktus ir pramanytus dalykus, skaičius daugindamas iš 100 ir juos klastingai interpretuodamas, naujam gyvenimui prikėlė jau prieš 7 metus paneigtą A.Skardžiaus komisijos medžiagą“, – antradienį rašo R.Masiulis.

Jis teigė pateiktose „sensacijose“ nematantis nieko naujo – tik išlaikoma ta pati linija, taip naudinga Kremliui – torpeduoti visus svarbiausius mūsų valstybės energetinius projektus.

„SGD terminalas, elektros linijos de facto davė mums energetinę nepriklausomybę ir sumažino dujų ir elektros kainas, o tai neleidžia priešams ramiai miegoti, – rašo jis. – Dar daugiau – daugelyje p. Karbauskio aprašytų epizodų mano dalyvavimo net nebuvo, dėl to akivaizdu, kokia tendencinga yra ši srutų srovė.“

R.Karbauskio pateiktą informaciją skaitykite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius