Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 04 22

Remigijus Šimašius iš Artūro Zuoko perėmė ir Vilniaus klubo prezidento kardą

Trečiadienį prisiekęs Vilniaus savivaldybės tarybos salėje, vėliau vilniečių inauguruotas pievoje šalia Baltojo tilto naujasis sostinės meras Remigijus Šimašius vakarą baigė gaudamas dar vieną titulą. Artūras Zuokas jam perdavė ir Vilniaus klubo prezidento kardą.
Remigijus Šimašius ir Artūras Zuokas
Remigijus Šimašius iš Artūro Zuoko perėmė Vilniaus klubo prezidento kardą / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Didingą praeitį turinčių Umiastovskių rūmų salė buvo sausakimša. Vilniaus klubo nariai, daugiausia – verslininkai, naujieji sostinės tarybos politikai, Seimo nariai, kultūros žmonės čia susirinko pasveikinti naująjį Vilniaus vadovą.

Pagal tradiciją Vilniaus meras tampa ir Vilniaus klubo prezidentu. Tad A.Zuokas R.Šimašiui perdavė prezidentavimą šiame klube liudijantį kardą.

A.Zuokas nusistebėjo, kai jam buvo priminta, kad jis šiam klubui iš viso vadovavo net 10 metų. Atsisveikindamas Vilniaus klubo tarybos pirmininko pavaduotojas Algimantas Blažius jam įteikė dovaną – kaip sakė pats, su vienu kukliu ir labai gražiu žodžiu „Dėkojame“.

Buvęs Vilniaus meras savo kalboje pasakė, kad kiekvienas miestas turi pasakoti kokią nors istoriją, kitaip žmonės jį paliks. O Vilnius tokią istoriją pasakoja, tad naujajam merui telieka pasakojimą tęsti.

R.Šimašius, perėmęs Vilniaus klubo prezidento kardą, kalbėjo apie būsimą bendradarbiavimą ir pasidžiaugė, kad Umiastovskių rūmai dar nematė „euroremonto“. Esą tokiu būdu parodoma, koks įvairūs yra miestas – su kampeliais, kurie jau labai gražiai sutvarkyti, ir tokiais, kuriems remonto dar reikės. Jis taip pat vylėsi, kad kartu su Vilniaus klubu bus surengta dar daug įdomių, prasmingų renginių.

Vilniaus klubas įsikūrė 1998 metais. Kaip rašoma klubo pristatyme, „čia susibūrė aktyviausieji Vilniaus verslo, mokslo, kultūros žmonės. Kažkada suvažiavę į Vilnių iš įvairių Lietuvos kampelių, dabartiniai vilniečiai įsimylėjo šį miestą ir tapo prisiekusiais jo ambasadoriais. Tai žmonės, kurie savo darbais, pomėgiais, talentais, verslais garsina ir turtina Lietuvos sostinę“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius