Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2021 09 17

Šeimų sąjūdžiai skiriasi: feisbuke skelbia apie atsiribojimą vienas nuo kito

Maršų ir mitingų, kuriuose, kaip skelbė, buvo ginamos šeimos, organizatoriai dėl kažko nesutarė. Kadangi socialiniuose tinkluose yra net keli šeimų sąjūdžiai, kurie skelbia identišką arba labai panašų turinį, vienas iš jų pranešė atsiribojąs nuo kito.
Marius Gabrilavičius ir Raimundas Grinkevičius
Marius Gabrilavičius ir Raimundas Grinkevičius / 15min nuotr.

Iki šiol laikęsi kartu, šeimų sąjūdžių įkūrėjai vis dėlto skiriasi. Kaip rašoma Šeimų sąjūdžio feisbuke, atsiribojama nuo kito – Lietuvos šeimų sąjūdžio.

„OFICIALU!!! Šeimų Sąjūdis (ateityje galimai bus keičiamas pavadinimas) atsiriboja nuo Lietuvos Šeimų Sąjūdžio! Esame vienoje barikadų pusėje, bet su skirtinga vadovybe. Tik tiek, kol kas…

„Šeimų Sąjūdis“ administratorius yra M.G.Maksimalietis (Marius Gabrilavičius) vienas iš pagrindinių „Didysis šeimos gynimo maršas 2021“ iniciatorių. Šiuo metu kol kas atsiribojęs nuo LŠS dėl Raimondo Grinevičiaus nekompetentingo paskutinių organizacijos veiksmų koordinavimo…“, - toks skelbimas pasirodė penktadienio vakarą Šeimų sąjūdžio feisbuke.

Kita pusė - Lietuvos šeimų sąjūdis - kol kas jokio atsakymo nepateikė.

Paskutinis R.Grinevičiaus organizuotas renginys buvo mitingas Katedros aikštėje rugsėjo 10 dieną, praeitą penktadienį. Pasibaigus renginiui dalis žmonių plūstelėjo Seimo link, tačiau buvo sustabdyti pareigūnų ties sankryža su J.Tumo-Vaižganto gatve.

VIDEO: Penktadienio mitinge prie Katedros – tūkstančiai žmonių: skambėjo raginimai trauktis valdžiai
VIDEO: Link Seimo žygiavusiai mitinguotojų miniai kelią pastojo policija

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius