Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 17

SEL koncertą į Klaipėdos centrą atgabens vilkikas

Šeštadienį, gruodžio 18-ąją, Klaipėdos renginių salėje „Vakaris“ vyksiantis dainininko Egidijaus Dragūno-SEL koncertas prašosi specialaus pasiruošimo, mat visa ambicingo atlikėjo ir jo kolektyvo pasirodymui reikalinga aparatūra bus atgabenta vilkiku.
Egidijus Dragūnas
Egidijus Dragūnas / Teodoro Biliūno nuotrauka

Jį atlikėjas pageidauja pasistatyti pačiame miesto centre – prie  viešbučio, kuriame įsikūrusi salė.

Uostamiesčio publikai naujausią savo albumą „Aš kaip žąsis“ savaitgalį pristatysiantis E.Dragūnas, pasak koncerto rengėjų, į Klaipėdą ketina atsivežti tiek įrangos, kad jos pakaktų  pasirodymui universalioje arenoje surengti.

„Selo“, kurio populiarumą nuolat įrodo sausakimšos salės, arsenalą sudaro keliolika LED ekranų, vieno iš pažangiausių pasaulyje garso įrangos gamintojų „L-ACOUSTICS“ aparatūra, apšvietimo įranga bei visa tai aptarnausiančių specialistų komanda bei muzikantai, iš viso – arti 20 žmonių.

Praėjusį mėnesį į grupės 18-ojo gimtadienio ir albumo pristatymo koncertą Vilniuje sutraukęs šiais laikais Lietuvos atlikėjų renginiuose neregėto dydžio auditoriją – 4 tūkst. žmonių, antrąjį albumo pristatymą „selas“ sutiko surengti pajūryje. Daugiau pasirodymų Klaipėdoje šiais metais grupės grafike nėra suplanuota.

Koncertas šeštadienį prasideda 21 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius