-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 04 24

Šeštadienį – į „Meškomaniją“, sekmadienį – zoologijos sodą

Šį savaitgalį kauniečiai kviečiami prisiminti Lietuvos zoologijos sodą ir jo gyventojus.
Baltasis Kauno zoologijos sodo lokys
Baltasis Kauno zoologijos sodo lokys / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Šeštadienį vyks labdaros renginys „Meškomanija“, kuriame surinktos lėšos bus skirtos Kauno zoologijos sode gyvenančio baltojo lokio Kasparo aplinkai pagerinti. O sekmadienį oficialų vasaros sezono atidarymą pačiame sode paskelbs šampaninis Kauno choras, jau pervedęs televizijos projekte „Chorų karai“ laimėtus pinigus į zoologijos sodo sąskaitą.  

Juos numatyta išleisti plėšrūnų reikmėms.

Labdaros renginį „Meškomanija“ nusprendę surengti organizatoriai sakė ilgai nesvarstę, kam bus skirtos jų surinktos lėšos. Sužinoję, kad ne vienerius metus Kaune gyvenantis lokys Kasparas dėl lėšų stygiaus vis nesulaukia gyvenimo partnerės, nutarė surengti aukcioną ir koncertą, o visas surinktas lėšas skirti baltųjų lokių patelės paieškoms, įsigijimui ir atgabenimui į Kauno zoologijos sodą.

Šeštadienį, nuo 12 val., prie Verslo lyderių centro „BLC“ skambės muzika, vaikai galės pažaisti žaidimų aikštelėje. 16 val. „BLC“ parodų ir renginių salėje savo rankų darbo meškinus pristatys 15 Lietuvos menininkų. Renginio metu šmaikštaus ir savo talentus demonstruos „Ąžuolyno meškučių cirkas“, „Raganiukės teatras“, šokių grupė „Basse“, grupės „69 danguje“ merginos, Eglė Jurgaitytė, Lina Joy, Amberlife. Visų meškinų mylėtojus sujungsiančiame renginyje dalyvaus ir daugiau Lietuvos šou pasaulio atstovų.

Sekmadienį kauniečiai bus laukiami pačiame Kauno zoologijos sode, kur nuo 11.30 val. prasidės vasaros sezono atidarymo šventė. Ją pradės sodo gyventojų bičiuliai – Kauno choras ir jo vadovas Raigardas Tautkus. Vėliau pratęs kiti kolektyvai.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius