Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 08 07

Skaitytojo informacija: penktadienis Kaune buvo nelaimingas penkioms vairuotojoms

Skaitytojas Sigitas 15min.lt informavo, kad penktadienį Kaune, S.Žukausko gatvėje, įvyko avarija, kurioje dalyvavo vien moterys. Dviem iš jų – 63 metų vairuotojai ir 14-metei jos anūkei prireikė medikų pagalbos.
S.Žukausko gatvėje kilusiame eismo įvykyje nukentėjo močiutė ir jos aplankyti atvykusi anūkė. Iš viso apgadintos 5 automobiliai.
S.Žukausko gatvėje kilusiame eismo įvykyje nukentėjo močiutė ir jos aplankyti atvykusi anūkė. Iš viso apgadinti 5 automobiliai. / Skaitytojo Sigito nuotr.

Pirminiais duomenimis, nelaimė įvyko apie 14 val. S.Žukausko gatvėje, šalia salono „Tarp gėlių“. „Viena moteris praleido kitą moterį. Tada trečia nesustabdė ir  įvažiavo į tą, kuri išlindo į važiuojamąją dalį. O ta tada žiebė į dar dvi stovinčias mašinas. Jose irgi sėdėjo moterys, taigi iš viso buvo 5 moterys“, – rašė nuotraukas iš įvykio vietos atsiuntęs 15min.lt skaitytojas.

Skaitytojo Sigito nuotr./Avarija S.Žukausko gatvėje
Skaitytojo Sigito nuotr./Avarija S.Žukausko gatvėje

Kauno miesto greitosios medicinos pagalbos stoties medikai portalą informavo, kad dviem šio eismo įvykio dalyvėms prireikė jų pagalbos. Avarijos metu nesunkiai nukentėjo 63 metų vairuotoja ir 14-metė jos anūkė. Paauglė pas senelę buvo atvykusi paviešėti iš Didžiosios Britanijos. Medikų teigimu, mergaitė galva trenkėsi į priekinį stiklą. Tačiau nei jos, nei močiutės gyvybėms pavojaus nėra.

Beje, avarijos vietoje veikia stacionarios salono „Tarp gėlių“ stebėjimo kameros. Tačiau, pasak įmonės atstovų, policijai iš jų užfiksuotų vaizdų greičiausiai nebus jokios naudos. „Kameros filmuoja vaizdą kas pusę sekundės. Žiūrėjome filmuotą medžiagą iš karto po įvykio, bet nelabai matosi, kas nutiko. Vieną akimirką automobiliai važiuoja, kitą – jau susidaužę“, – sakė salono savininkas.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius