-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 03 02

Stingdantį pavasarį du jaunuoliai pasitiko pusnuogiai valgydami ledus Vilniaus centre

Pavasarį žiemai užklupus netikėtai, aplinkinius įvairiomis akcijomis stebinantis klaipėdietis Artūras Kudelko kovo 1-ąją sumąstė pasitikti, kaip jam būdinga, originalia idėja. Tiesa, šįkart be repo eilučių, bet su ledais rankose. Pačiame Vilniaus centre, į kompaniją pasikvietęs dar vieną nutrūktgalvį bičiulį, jis juos valgė... pusnuogis! Tuo metu sostinę kaustė 12 laipsnių šaltukas.
Artūro Kudelko ir jo bičiulio akcija stingdančio pavasario proga
Artūro Kudelko ir jo bičiulio akcija stingdančio pavasario proga / Dovydo Kaubrio nuotr.

„Idėja kilo ekspromtu. Norėjosi visus pasveikinti su snieguotu pavasariu. Nusivežėme viską į vietą, išsirengėme ir ėmėme valgyti ledus. Buvo žiauriai šalta, nes spaudė koks minus 12 šaltukas, bet smagu. Su pavasariu!“ – 15min pakalbintas po ketvirtadienio vėlyvą vakarą vykdytos akcijos nusijuokė 20-metis studentas A.Kudelko.

Originalias akcijas, skirtas pralinksminti žmones, iki šiol jis rengdavo vienumoje. Šįkart nusprendė pusnuogis ant kėdžių priešais Vilniaus katedrą susėsti kartu su klaipėdiečiu bičiuliu – 21-erių metų Martynu Juriu.

VIDEO: Du klaipėdiečiai Vilniuje originaliai pasitiko pavasarį: valgė ledus išsirengę prie katedros

Paklaustas, kokios buvo praeivių reakcijos, Artūras šyptelėjo: „Labiausiai sureagavo turistai: lenkai, rusai, japonai. Daugybė žmonių puolė su mumis paveiksluotis. Per 15 minučių gal 60 nuotraukų pasidarėme. Visi fotografavo, filmavo – atkreipti dėmesį į neįprastą pavasario pradžią pavyko. Japonai prašė, kad kitą dieną jiems ekskursiją po Vilnių pravestume, nes labai patikome. Rusai klausė, ar nešalta.“

15 minučių ištempę stingdančiame šaltyje, vaikinai šildėsi mašinoje, apsikabinę karštos kavos puodelius.

Vasarą Klaipėdos paplūdimyje gelbėtoju dirbantis buvęs Lietuvos jaunimo plaukimo čempionas A.Kudelko išgarsėjo, kai pernai sustabdytas policijos pareigūnės ėmė su ja bendrauti repuodamas. Repavo jis ir užsisakydamas picą bei mėsainį, repavo ir egzamino universitete metu, taip nustebindamas dėstytoją. Ši jam parašė aukščiausią įvertinimą. Apie darbą radijo stotyje svajojantis Artūras netgi paruošė linksmą ir originalų motyvacinį laišką bei CV.

Neseniai vaikinas sukūrė ir meilės dainų parodiją, kurioje apdainavo skyrybas su itin mėgstama pica – juk artėja vasara, reikia numesti svorio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius