Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 01 03

Tarp kandidatų į Jurbarko merus „valstiečio“ nėra

Gruodžio 28-ąją  baigėsi partijų, visuomeninių rinkimų komitetų ir save išsikėlusių kandidatų į savivaldybių tarybas ir merus pareiškinių dokumentų priėmimas. Jurbarko rajono savivaldybės rinkimų komisijai dokumentus pateikė du visuomeniniai rinkimų komitetai ir septynios partijos bei save išsikėlęs dabartinis rajono meras Skirmantas Mockevičius.
Rinkimai Kaune
Rinkimai / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Savivaldybės rinkimų komisijai pareiškinius dokumentus pateikė konservatoriai, kandidatu į savivaldybės tarybos narius-merus iškėlę Tėvynės sąjungos- Lietuvos krikščionių demokratų partijos Jurbarko skyriaus pirmininką Daivarą Rybakovą. Dokumentus pristatė partija Tvarka ir teisingumas, kandidatu į tarybos narius – merus delegavusi skyriaus pirmininką Algirdą Gudaitį. Kandidatų į savivaldybės tarybą sąrašą įregistravęs Lietuvos Liberalų sąjūdžio Jurbarko skyrius, kandidatu į merus iškėlė Ričardą Jušką. Rajono socialdemokratai kandidate į merus, kaip ir per praėjusius rinkimus, patvirtino Vidą Rekešienę.

Savivaldos rinkimuose startuoja visuomeninis rinkimų komitetas „Jurbarko kraštui“, į merus iškėlęs Gintario Stoškaus kandidatūrą. Rinkimuose dalyvaus naujai susibūręs Socialdemokratų darbo partijos Jurbarko skyrius, kandidatu į savivaldybės tarybos narius – merus iškėlęs skyriaus pirmininką Gintarą Kasputį.

Savo kandidato į merus nekelia pareiškinius dokumentus rinkimų komisijai pristatęs Valstiečių ir žaliųjų sąjungos Jurbarko r. skyrius. Sąrašą be kandidato į merus pateikė ir visuomeninis rinkimų komitetas „K.Šimkaus komanda „Už Jurbarko kraštą“. Kandidato į merus neiškėlė Darbo partijos Jurbarko skyrius.

Savivaldybės rinkimų komisija priėmė vienintelio save išsikėlusio kandidato į savivaldybės tarybos narius – merus S.Mockevičiaus dokumentus.

Savivaldybių tarybų rinkimai vyks kitų metų kovo 3 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius