Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 08 20

Tenoras V.Vyšniauskas dėl koronaviruso atsidūrė reanimacijoje ir prašo pagalbos

Koronavirusu susirgęs žinomas tenoras Vaidas Vyšniauskas, dar žinomas Kristiano Benedikto vardu, anksčiau nenorėjo, jog visuomenė žinotų jį sergant koronavirusu. Tačiau dabar vyras pranešė esąs gydomas Santaros klinikų reanimacijoje, ligoninėje ir jo žmona. Šeima prašo pagalbos.
Vaidas Vyšniauskas
Vaidas Vyšniauskas / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.

„Daugelis jūsų ar iš manęs asmeniškai, ar iš spaudos esate girdėję, kad man ir mano žmonai diagnozuotas COVID-19. Nenorėjau apie tai rašyt, galvodamas, kad visiems būtų prasmingiau apie tai išgirst, kai pasveiksim. Tačiau koronavirusas vis dar klastingas... šiuo metu esu Santariškių ligoninės reanimacijoje, o mano Linutė ligoninėj. Vaikai vieni namuose...“, – feisbuke rašo V.Vyšniauskas.

Šeima prašo už juos melstis ir netgi paremti finansiškai.

„Noriu paprašyti Jūsų visų, kurie nesate abejingi mano ir mano šeimos atžvilgiu, palaikyti mus maldomis, mintimis, gerais žodžiais. O jei kas turėtų širdy kažkiek paremti finansiškai, nes dėl ligos esam praradę visus dabar darbus ir pajamas“, – rašo tenoras ir prideda sąskaitos numerį.

Ligoninėje koronavirusą teko gydytis ir Lietuvos nacionalinio operos ir baleto teatro vadovui Jonui Sakalauskui.

Interviu su juo galite pažiūrėti čia:

VIDEO: Išskirtinis interviu su ligoninėje gulinčiu, koronavirusu sergančiu J.Sakalausku – skiriami eksperimentiniai vaistai

Nacionalinis visuomenės sveikatos centras (NVSC) ketvirtadienį pranešė, kad koronavirusas buvo nustatytas aštuoniems LNOBT darbuotojams, iš viso su šiuo protrūkiu siejami 24 atvejai. Dėl protrūkio teatras buvo visiškai sustabdęs veiklą.

Dabar LNOBT jau leidžiama atnaujinti visą veiklą, išskyrus operos. Kitą savaitę ketinama rengti baleto „Žizel“ premjerą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius