Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 02 28 /13:24

TS-LKD Taryba patvirtino G.Landsbergį naujai ketverių metų partijos pirmininko kadencijai

Sekmadienį Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų partijos (TS-LKD) Taryba patvirtino Gabrielių Landsbergį partijos pirmininku dar ketverių metų kadencijai. Savaitgalį vykusiame balsavime 122 TS-LKD Tarybos nariai balsavo už, 5 prieš, 2 susilaikė, skelbiama partijos pranešime spaudai.
Gabrielius Landsbergis
Gabrielius Landsbergis / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

TS-LKD Vykdomasis sekretorius Martynas Prievelis atkreipia dėmesį, kad Tarybos balsavimas įvyko partijos Priežiūros komitetui pateikus siūlymą TS-LKD Tarybai, kaip aukščiausiam partijos valdymo organui tarp suvažiavimų, apsispręsti – ar patvirtinti G.Landsbergį partijos pirmininku keturių metų kadencijai.

„Penktadienį 15 partijos skyrių iškeltų kandidatų atsisakė dalyvauti TS-LKD pirmininko rinkimuose ir parėmė G.Landsbergio kandidatūrą. Vadovaujantis TS-LKD pirmininko rinkimų tvarka ir partijos Priežiūros komitetui pateikus siūlymus dėl tolimesnės rinkimų eigos, partijos Taryba sekmadienį patvirtino G.Landsbergį partijos pirmininku dar ketverių metų kadencijai“, – teigia M.Prievelis.

„Vertinu bendražygių apsisprendimą tvirtai remti centro dešinės kryptį, kuriai per rinkimus taip pat pritarė ir Lietuvos žmonės. Pandemijos sąlygotų iššūkių akivaizdoje šis sutarimas svarbus ir reikšmingas. Privalome koncentruotis į tai, kas šiandien svarbiausia – vieningai užtikrinti sklandų ir efektyvų Vyriausybės darbą, kad kuo greičiau valstybė ir visuomenė grįžtų į normalų gyvenimo ritmą bei tęsti darbus, kuriuos įsipareigojome atlikti savo rinkimų programoje“, – partijos pranešime cituojamas G.Landsbergis.

Vadovaujantis TS-LKD įstatais G.Landsbergio nauja pirmininkavimo kadencija prasidės TS-LKD suvažiavime, paskelbus priimtą nutarimą dėl pirmininko rinkimų.

Prisitaikant prie pandemijos aplinkybių, TS-LKD suvažiavimą planuojama surengti dar šį pavasarį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius