Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 02 13

V.Putiną garbinęs kaunietis informatikos mokytojas Laisvūnas Muralis išėjo iš mokyklos

Socialiniame tinkle „Facebook“ viešai meilę Rusijos prezidentui Vladimirui Putinui išreiškęs informatikos mokytojas iš Kauno Laisvūnas Muralis savo noru atsisveikino su darbu, praneša „TV3 žinios“.
Laisvūnas Muralis
Laisvūnas Muralis / Stop kadras

Kauno „Atžalyno“ vidurinėje mokykloje 8 metus informatikos mokytoju dirbęs kaunietis prieš kelias savaites savo „Facebook“ paskyroje paskelbė propagandinio turinio žinutes, kuriose liaupsina Rusijos prezidentą V.Putiną, jo valdymo metodus. Jose L.Muralis kliedėjo, kad amerikiečiai Ukrainoje kursto karą, o prezidentą P.Parošenką reikėtų pakarti.

Šiuos savo teiginius vyras iliustravo nuotraukomis. Vienoje jų matyti, kaip tautiniais rūbais apsirengęs Ukrainos vadovas stovi prie kartuvių. 

Stop kadras iš TV3 žinių reportažo
TV3 žinių reportažo stop kadras

Šias žinutes galėjo matyti ne tik mokytojo draugai, bet ir mokiniai bei kolegos. Pastariesiems toks L.Muralio poelgis buvo naujiena. Jie tikina net neįtarę, kad pedagogas – toks aršus V.Putino rėmėjas. Kolegą jie apibūdino kaip vienišių, tačiau savo dėstytą dalyką gerai išmaniusį žmogų. 

„Tik pamačiau, kad negražūs sakiniai ir nuotraukos, nuorodos sudėtos. Nemanau, kad mokytojo darbas tai platinti mokiniams. Su jo darbu tai nedera“, – „TV3 žinioms“ sakė Kauno „Atžalyno“ vidurinės mokyklos direktorė Nijolė Jukštienė.

Pasak jos, savo ideologijos mokykloje L.Muralis nereiškė, bet toks elgesys, kad ir virtualioje erdvėje, mokytojui negalimas.

Direktorės pakviestas pasiaiškinti dėl savo elgesio L.Muralis nesileido į ilgas diskusijas – pasiprašė atleidžiamas. Vos atsisveikinęs su mokykla, buvęs informacinių technologijų mokytojas ištrynė savo paskyrą feibuke, taip pat išėmė į „YouTube“ įdėtus vaizdo klipus.

Liko tik vienas, kuriame jis pasakoja apie dvasinę pažangą, padarytą po sąmoningumo didinimo kursų.

VIDEO: Kauno „Atžalyno“ vidurinės mokyklos informatikos mokytojas Laisvūnas Muralis pasakoja apie nušvitimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius