Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 15

Vagims parūpo kailiniai (nuotraukos)

Laisvės alėjoje 74 pirmus metus dirbanti parduotuvė „Vilko kailiniai“, kurioje prekiaujama Kaune pagamintais išskirtiniais moteriškais kailiniais paltais, nukentėjo nuo vagių. Žaibiškos vagystės grobio vertė skaičiuojama tūkstančiais litų.
Apvogta parduotuvė
Iš parduotuvės pavogti naujausi kailinių modeliai. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Nė vienas iš pavogtų rūbų nebuvo apdraustas, todėl visi nuostoliai prispaus gamintojų ir parduotuvės savininkų pečius. „Vis ruošėmės prekes apdrausti, bet dabar gamintojams, tokiems, kaip mes, nelengvi laikai. Be to, iki šiol į parduotuvę, kuri anksčiau buvo kitoje Laisvės alėjos vietoje, nebuvo laužtasi. Ši vagystė mums – skaudi pamoka, kad nereikia taupyti saugumo sąskaita“, – „15min“ sakė bendrovės „Vilko kailiniai“ direktorė Danguolė Gylienė.

Kauno policijos duomenimis, į parduotuvę įsilaužta antradienio naktį. Apie 1.58 val. suveikė signalizacijos sistema, todėl į parduotuvę išvyko ją saugančios bendrovės „Jungtis“ ekipažas. Tačiau atvykę apsaugininkai parduotuvę rado tuščią, matėsi tik vagių pėdsakai. Manoma, kad į vidų vagys pateko išdaužę stiklines parduotuvės duris. Per keletą minučių, kol atvyko saugos tarnybos darbuotojai, ilgapirščiai sugebėjo susirinkti 22 prabangius moteriškus kailinius ir pasprukti.

„Griebta, kas pakliuvo po ranka. Mūsų klaida buvo ta, kad arčiausiai durų, per kurias įsilaužta, buvo pakabinti naujausių modelių, brangiausi kailiniai. Juos vagys ir išsinešė. Tikslios sumos, kiek praradome, dar nesuskaičiavome. Tačiau vienų kailinių kaina pas mus svyruoja nuo 1500 iki 2000 Lt“, – sakė „Vilko kaililiniai“ direktorė.

Pašnekovė vylėsi, kad policijai pavyks surasti pavogtus daiktus, juolab kad parduoti juos viešai būtų sudėtinga: „Visi jie išskirtiniai, todėl pamatę tokius kailinius gatvėje iš karto atpažintume“.

Po vagystės parduotuvės darbuotojos prisiminė kelis įtartinus klientus, kurie prieš kurį laiką buvo užsukę į „Vilko kailinius“, apžiūrinėjo, bet nepirko prekių. „Tačiau šie žmonės su vagyste gali būti visai nesusiję“, – sakė D.Gylienė. Ikiteisminį tyrimą pradėję Centro policijos komisariato pareigūnai dar nesulaikė nė vieno įtariamojo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius