Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 07 06

Valstybės dienos minėjime Kaune vėl pasirodė pagonybę propaguojantis kaunietis

Liepos 6-ąją Kaune, Vytauto Didžiojo karo muziejaus sodelyje, vykusiame Valstybės (Karaliaus Mindaugo karūnavimo) dienos minėjime vėl buvo galima išvysti savo nuomonę apie krikščionybę plakatu išreiškiantį kaunietį Vilmantą Rutkauską.
Minėjimo akimirkos
Kaune vykusiame Valstybės dienos minėjime vėl stovėjo V.Rutkauskas, atsinešęs savo plakatą. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Į oficialų renginį vyriškis atsinešė senąjį plakatą, ant kurio užrašyta „Krikščionyvė Lietuvoje – okupacinė!“. Tiesa, šįkart plakatas niekam neužkliuvo ir V.Rutkauskui neteko ne savo noru palikti renginio.

Priminsime, kad ankstesni V.Rutkausko pasirodymai per Vasario 16-osios, o vėliau ir Kovo 11-osios renginius baigėsi policijos nuovadose. Į jas plakatą minioje demonstravusį kaunietį atvesdindavo pareigūnai, kuriems jis būdavo perduotas šventės teritorijoje budinčių apsaugos darbuotojų. Nors dėl šių incidentų policijoje V.Rutkauskui teko apsilankyti ne kartą, jokia bausmė jam nebuvo skirta, o pradėtas ikiteisminis tyrimas nutrauktas.

Vyriškio teigimu, į valstybinius renginius su plakatu jis ateina, nes nori išreikšti savo požiūrį į krikščionybę. Jis pats neslepia prijaučiantys pagonybės idėjoms.

Dar vieną nesankcionuotą akciją jis buvo surengęs prie Kauno miesto savivaldybės pastato. Jos tikslas buvo paskatinti miesto valdžią nuo Kauno herbo pašalinti kryžių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius