-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2014 09 02

VTEK: Juozas Olekas nesupainiojo interesų bendrame ministerijos renginyje su medžiotojais

Krašto apsaugos ministras socialdemokratas Juozas Olekas nesupainiojo interesų bendrame ministerijos bei medžiotojų atstovų renginyje leidęs naudotis savo vardu, teigia Vyriausioji tarnybinės etikos komisija.
Juozas Olekas
Juozas Olekas / Alfredo Pliadžio nuotr.

VTEK nenustatė, kad šių metų balandį Jonavos rajone, Rukloje, Lietuvos kariuomenės Gaižiūnų poligone organizuotose šaudymo varžybose būtų vykdyta J.Oleko rinkimų agitacija ar kiti neleistini veiksmai, BNS po komisijos posėdžio antradienį informavo VTEK sekretoriato vadovas Tomas Čaplinskas.

„Ištyrus renginį – šaudymo varžybas poligone – komisija nenustatė, kad tiek turinio, tiek formos prasme tai būtų koks nors privatus renginys, viskas buvo pakankamai oficialu. Ministerijos teisės aktuose numatyta, kad tai – tęstiniai metiniai renginiai. O išanalizavusi visą turinį, kas buvo kalbama ir kaip buvo organizuojama, jokių partinių ar agitacinių dalykų neįžvelgta“, – sakė VTEK atstovas.

Kaip skelbė 15min.lt, balandžio 26 dieną Gaižiūnų poligone bendrame Krašto apsaugos ministerijos bei Lietuvos medžiotojų ir žvejų draugijos renginyje, kuriai vadovauja J.Oleko partijos bičiulis Bronius Bradauskas, dalyviai buvo kviečiami susirungti šaudymo varžybose ir laimėti J.Oleko taurę

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius