-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 11 15

VTEK pradėjo tyrimą dėl Telšių politikų K.Trečioko ir B.Šniauko elgesio

Vyriausioji tarnybinės etikos komisija (VTEK) pradėjo tyrimą dėl Telšių rajono savivaldybės tarybos narių Kęstučio Trečioko ir Benedikto Šniauko elgesio. Tokį sprendimą VTEK priėmė antrąjį kartą nepritarusi šios savivaldybės Etikos komisijos tyrimo išvadai, teigiama VTEK pranešime žiniasklaidai.
Kęstutis Trečiokas
Kęstutis Trečiokas / Luko Balandžio / 15min nuotr.

VTEK aiškinsis, ar minėtieji politikai nepažeidė Viešųjų ir privačių interesų derinimo valstybinėje tarnyboje įstatymo reikalavimų nustatyta tvarka ir terminais teikti privačių interesų deklaracijas.

Šių metų balandžio pabaigoje VTEK patikrino, kaip privačius interesus deklaruoja savivaldybių tarybų nariai, kurie į pareigas buvo išrinkti pernai ir šiemet. Paaiškėjo, kad dalis jų nesilaikė įstatyme nustatytų deklaracijų teikimo terminų.

Tuomet VTEK nusprendė pavesti 24-ių savivaldybių Etikos komisijoms įvertinti privačių interesų nedeklaravusių politikų elgesį pagal Viešųjų ir privačių interesų derinimo valstybinėje tarnyboje įstatymo nuostatas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius