Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išrink metų geidžiamiausią moterį! (apklausa)

Dienraštis „15min“ ir naujienų portalas 15min.lt baigiantis metams skaitytojams primena svarbiausius metų akcentus ir kviečia išrinkti „Metų įvykį“ daugiau nei trisdešimtyje kategorijų. Šį kartą renkame „Metų geidžiamiausią moterį“.
Nijolė Pareigytė šokių sūkury
Nijolė Pareigytė šokių sūkury. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Jos žavios, patrauklios, šarmingos, rėksmingos, visada matomos ir viliojamos. Vienos pabrėžia savo kūno formas, kitos – charizmatiškus būdo bruožus, trečios – savo drabužių naujausias mados tendencijas. Tačiau dėl šių moterų seilę varvina ir jas akimis dažnai glosto daugybė Lietuvos vyrų. Kuri iš jų verta geidžiamiausios titulo?

Gruzija mūsų šaliai, anot Jurijaus Smorigino, padovanojo neįkainojamą perlą – Šoreną. Ryškių bruožų mergina lietuvius pavergė pirmiausia savo dainomis, o vėliau – ir aistringais šokiais. Nors merginos širdį pavergė aktorius Audrius Bružas, kuris jausmų gruzinei jau nebeslepia, tačiau tai netrukdo kitiems vyrams žavėtis tamsiaplauke gražuole.

Dainininkė Rūta Ščiogolevaitė, nors ir tapusi mama, savo griežtumu, aistra dainoms ir patrauklia išvaizda abejingų nepalieka. Vieni ja žavisi, kiti – nekenčia, tačiau moteris gali drąsiai pasakyti, kad „nusikabinti“ jauną šokėją tikrai nelengva – o jai pavyko. Būdama geros nuotaikos, Rūta gali viešai pareikšti, kad ją žavi Egmontas Bžeskas, nes jis – „pasileidęs pupuliukas“. Taigi ši moteris pasisako už gundantį pasileidimą!

Oksana Pikul nesigėdija savo nuogo kūno.
Oksana Pikul nesigėdija savo nuogo kūno.

Tačiau moteris be tabu tikriausiai yra Oksana Pikul, kuri nebijo demonstruoti visų savo natūralių ar padidintų grožybių ir jomis pavergti tradiciškai mąstančius Lietuvos vyrus. Mergina savo karjerą pradėjusi nuo erotinės fotosesijos naudoja visus gamtos jai duotus ginklus savo gerbėjų užkariavimui. Klapsinčiomis blakstienomis ir katiniškai žaliomis akimis Oksana suviliojo netgi krepšininką Simą Jasaitį!

Nepaisant skardaus balso, Agnė Jagelavičiūtė savo atviru seksualumu ir gražia figūra priverčia vyrus žvilgsniais ją palydėti. Mergina savo sąskaitoje jau turi nemažai garsių buvusių draugų, o kur dar tie, kurie, pačios Agnės teigimu, jos norėjo. A.Jagelavičiūtė su šypsena yra išdavusi, kad prodiuseris Egmontas Bžeskas ją aštuonerius metus norėjo nusitempti į lovą. Tačiau moteris tuo metu labiau norėjo draugauti su režisieriumi Oskaru Koršunovu. Nors jų keliai seniai išsiskyrė, Agnė viešumoje niekada nebūna viena. Sveikiname!

Ne tik kurianti seksualias herojes teatre, kine ar televizijoje, bet esanti ir ne mažiau patraukli gyvenime yra aktorė Edita Užaitė. Moteris nebijo atidengti savo ilgų kojų ar dailios krūtinės, pakedenti šviesių ilgų plaukų. Galbūt dėl to Editai dažnai tenka seksualių pupyčių ar aistringų intrigančių vaidmenys. Tačiau ne ramiau mergina gyvena ir savo asmeninį gyvenimą. Ją dažnai galima sutikti įvairiuose vakarėliuose, kur aktorei niekada netrūksta vyriškos draugijos.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Agnė Jagelavičiūtė
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Agnė Jagelavičiūtė

Į geidžiamiausių moterų rinkimus atėjo laikas sugrąžinti televizijos vedėją Rūtą Mikelkevičiūtę. Moteris naujoje savo laidoje „Valanda su Rūta“ leido sau atsiskleisti naujais kampais: nepabijojo sėsti pašnekovams ant kelių, apsivilkti trumpute suknele, išdrįsti dainuoti ar vaidinti su profesionalais ar pasikviesti asistuoti sau striptizo šokėjus. Ne vieną vyrą – kaip, pavyzdžiui, Viktorą Uspaskichą – R.Mikelkevičiūtė priverčia ne juokais pamesti galvą.

Negalima pamiršti ir skandalingosios Nijolės Pareigytės, kuri pritraukia galybės vyrų dėmesį. Nors mergina tikina, kad jos siela jau nurimo, radusi meilę Artūrui Jomantui, tačiau naujieji santykiai (kaip ir anksčiau buvusieji) sienos aplink Nelę nepastatė. Seksualioji grupės „69 danguje“ narė šiais metais nusifotografavo ant vyrų žurnalo „Playboy“ viršelio, taip pat ryžosi apsinuoginti „Vakaro žinių“ kalendoriui.

Kitas metų apklausas rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius