Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aiškinamasi, kodėl po avarijos Lyduvėnuose suklaidintai motinai teko laidoti ne savo sūnų

Vasario pabaigoje Kelmėje įvykusi avarija pareikalavo trijų žmonių gyvybių. Su žuvusiu sūnumi atsisveikinusi motina buvo suklaidinta ir palaidojo visiškai svetimą žmogų. Tai atkreipė Šiaulių prokuratūros dėmesį, kuri pavedė pareigūnams atlikti įvykio tyrimą, praneša Šiaulių apygardos prokuratūra.
Įvykio vietoje
Asociatyvi iliustracija / Vytaliaus Judicko / „Alio, Raseiniai“ nuotr.

Šiaulių apygardos prokuratūra pradėjo ikiteisminį tyrimą siekiant išsiaiškinti, kodėl avarijoje Lyduvėnuose (Raseinių rajone) žuvusiųjų kūnai buvo netinkamai identifikuoti ir artimiesiems laidoti atiduotas visiškai svetimo vyro kūnas.

Ikiteisminį tyrimą pavesta atlikti Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnams.

Žiniasklaidai penktadienį paviešinus, kad po Lyduvėnuose įvykusios avarijos motina palaidojo ne savo žuvusį sūnų, o kartu su juo važiavusį ir taip pat toje avarijoje žuvusį svetimą žmogų, prokuratūra kartu su policija ėmėsi visų reikalingų priemonių, kad kuo skubiau būtų išspręsta žuvusiojo artimiesiems skausminga situacija.

Penktadienį pakartotinai buvo atliktas žuvusiojo identifikavimas ir motinai buvo leista laidoti savo sūnų.​

Kaip anksčiau pranešė 15min, vietoje sūnaus morge moteriai buvo galimai atiduotas to paties eismo įvykio metu žuvęs pilietis. Palaikai buvo kremuoti.

Motina teigė, kad iš pat pradžių jai buvo sunku patikėti savo akimis, tačiau moteris buvo įtikinta, kad kūnas neatpažįstamai pasikeitė nuo gulėjimo Dratvinio upelio vandenyje ir avarijos metu patirtų traumų.

BNS žiniomis motinai Šiaulių morge buvo išduotas ne jos 34 metų sūnaus Algmino Banišausko palaikai, o kito avarijoje žuvusio vyro – Lietuvoje gimusio, bet ilgą laiką Latvijoje gyvenusio 42 metų Vladimiro Medvedevo.

Abu vyrai amžino poilsio atgulė bendrame kape. V.Medvedevas neturėjo artimųjų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius