-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Apeliacinis teismas baigė nagrinėti D.Bugavičiaus nužudymo bylą, verdiktas – spalį

Lietuvos apeliaciniame teisme nagrinėjamoje Deimanto Bugavičiaus nužudymo byloje, kurioje buvo atliktas įrodymų tyrimas, baigtos sakyti baigiamosios kalbos, taip pat nuteistieji Hansas Erikas Ehvertas (Hans-Erik Ehvert), Arle Grabbis (Arle Grabbi) ir Ričardas Baika pasakė savo paskutinius žodžius.
Ričardas Baika, Hans Erik Ehvert
Ričardas Baika, Hansas Erikas Ehvertas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Apeliacinio teismo teisėjų kolegija, atsižvelgusi į baudžiamosios bylos apimtį ir sudėtingumą (bylą sudaro daugiau nei 50 tomų, gauti 6 apeliaciniai skundai), į apeliaciniuose skunduose keliamų klausimų spektrą, kolegijos narių užimtumą kitose nagrinėjamose bylose bei rašomus procesinius sprendimus, galutinio procesinio sprendimo paskelbimą numatė 2022 m. spalio 5 d. 11.30 val.

Šią baudžiamąją bylą nagrinėjęs Kauno apygardos teismas Estijos piliečius H.E.Ehvertą ir A.Grabbį, taip pat Lietuvos pilietį R.Baiką pripažino kaltais dėl tyčinio D.Bugavičiaus nužudymo, primenama teismo pranešime.

VIDEO: Vilniuje svarstomos apeliacijos D.Bugavičiaus nužudymo byloje

Pirmosios instancijos teismas H.E.Ehvertui ir A. Grabbiui skyrė 16 metų laisvės atėmimo bausmes, o R.Baikai – 13 metų laisvės atėmimo bausmę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius