Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Apvogti kauniečiai kreipiasi pagalbos: gal pažįstate įtariamą vagį, kuris veikė žaibiškai?

Kovo 1 dieną atvykęs prie Kauno Jonavos gatvėje veikiančio laisvalaikio centro „Undinė“ esančių garažų, automobilį kaunietis be priežiūros paliko vos minutei. Nunešęs į vidų krovinį, grįžęs automobilyje jau nerado rankinės. Vaizdo kameros užfiksavo tinkamoje vietoje, tinkamu metu atsidūrusi vagį. Apvogti asmenys 15min skaitytojų prašo pagalbos atpažįstant galimą ilgapirštį.
Ieškomas vagyste įtariamas vyras
Ieškomas vagyste įtariamas vyras / 15min skaitytojo nuotr.

„Kovo 1 dieną, vidury baltos dienos, Kauno Jonavos gatvė 40, prie garažų, buvo apvogtas automobilis. Jis buvo paliktas užkurtas, nes šalo. Garaže vyras užtruko gal minutę. Iš automobilio dingo vyriška rankinė su visais dokumentais, raktais. Joje buvo 650 eurų. Pareigūnai buvo iškviesti, bet niekas nieko per daug nesiaiškino“, – istoriją 15min ėmė pasakoti nukentėjusieji.

Kitą dieną po vagystės apvogtas vyras pats atliko paiešką: ėjo per kieme esančius garažus, kuriuose yra vaizdo stebėjimo kameros. Atsukęs vienos kameros vaizdo įrašą jis sužinojo, kur vagis numetė rankinę. Viskas joje buvo palikta, išskyrus 650 eurų.

„Vėl buvo iškviesti policijos pareigūnai. Bet jie neėmė pirštų antspaudų nuo rankinės, nes, anot jų, nuo odos paimti neina. Iš pareigūnų nieko nesulaukėme, esame nusivylę jų darbu. Atsainiai pažiūrėta į šį įvykį. Kaip išvyko su vaizdo įrašu, taip ir išvyko. Net nežinome, ar pradėjo tyrimą“, – tikėdamiesi, kad kauniečiai padės atpažinti galimą vagį, nusivylę kalbėjo į 15min besikreipę asmenys.

VIDEO: Kauno Jonavos gatvėje užfiksuota vagystė iš automobilio

Jie pateikė vaizdo įrašą, kuriame užfiksuotas pats vagystės faktas. Kartu atsiuntė ir vaizdo stebėjimo kamerų užfiksuotą įtariamo vagišiaus nuotrauką. Galbūt atpažįstate šį asmenį? Jei taip, skambinkite numeriu: +370 650 44106.

Kaip informuoja Kauno apskrities policija, dėl šios vagystės ikiteisminis tyrimas buvo pradėtas netrukus po to, kai buvo gautas pranešimas.

Pirminis pranešimo turinys: kovo 1 dieną apie 12.45 valandą Kauno Ievų take iš 1987 metais gimusio vyro automobilio „VW Transporter“ pagrobta vyriška rankinė, kurioje buvo įvairūs dokumentai, banko ir nuolaidų kortelės, raktai, 900 eurų grynųjų pinigų.

Padaryta 1 500 eurų žala.

Už šią nusikalstamą veiką gresia bauda arba areštas, arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.

Gyventojus, atpažinusius nuotraukoje užfiksuotą asmenį arba turinčius bet kokios kitos vertingos informacijos, policija prašo kreiptis į Kauno apskrities policijos pareigūnus telefonu 8 37 303 450.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius