Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atskleistos Kauno rajono miškelyje rasto vyro galimų žudikų pavardės, jie suimti

Trečiadienį Kauno rajono Šatijų kaimo miškelyje buvo rastas 32-ejų metų nužudyto I.L. lavonas. Nepraėjus nė parai policija sulaikė du įtariamuosius. Penktadienį Kauno apygardos prokuratūros prokuroras kreipėsi į Kauno apylinkės teismą dėl jų apklausos ir maksimalios kardomosios priemonės – suėmimo trims mėnesiams – taikymo. Teismas nebuvo toks griežtas.

Vienas iš įtariamųjų – Mindaugas Mažeika – Kauno apylinkės teismo ikiteisminio tyrimo teisėjos sprendimu suimtas dviem mėnesiams.

Antrajam įtariamajam – Dainiui Paldavičiui – teismas leido taikyti vieno mėnesio suėmimo kardomąją priemonę.

Generalinė prokuratūra informuoja, kad kovo 30 d., gavus pranešimą apie Šatijų kaime (Kauno r.) esančiame miškelyje netoli molio karjero aptiktą vyro I.L. (gim. 1984 m.) lavoną su šautine žaizda kaklo srityje ir smurto žymėmis kūne, Kauno apskrities VPK Kriminalinės policijos sunkių nusikaltimų tyrimo valdybos 2-asis skyrius pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl nužudymo.

Jį atlieka Kauno apskrities VPK organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyrius. Tyrimą organizuoja ir kontroliuoja Kauno apygardos prokuratūros organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyrius.

Siekiant nepakenkti ikiteisminio tyrimo eigai, detalesnė informacija, susijusi su šiuo tyrimu, neskelbiama.

15min ​primena, kad abu įtariamieji policijos buvo sulaikyti nepraėjus nė parai po pranešimo apie rastą nužudytojo kūną. Jie policijai jau žinomi. Tris kartus teistas buvo ir pats mirusysis. Galimi budeliai ir jų auka buvo pažįstami.

Pareigūnai tvirtino neturintys duomenų, kad ši žmogžudystė yra gaujų karo padarinys.

VIDEO: Kauno rajone nušautas vyras, sulaikyti du įtariamieji

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius