Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Automobilių vagių taikinys – oro pagalvės

Praėjusią savaitę Kauno vagys plėšė oro pagalves iš automobilių „Honda Accord“, o šią nusitaikė į „Mazda 6“.
Oro pagalvė
Oro pagalvė / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Ketvirtadienį į Kauno policiją kreipėsi du kauniečiai ir pranešė, kad į jų automobilius „Mazda 6“ naktį buvo įsilaužta ir pagrobtos oro pagalvės.

Pirmoji vagystė įvykdyta Geležinio Vilko gatvėje. Prie namų automobilį palikęs 20-metis vyras ryte pastebėjo, kad išdaužtas priekinių durelių stiklas ir išplėštas vairo oro pagalvės mechanizmas.

Tuo pačiu būdu plėšikai pateko į dar vieną mašiną „Mazda 6“, stovinčią vieno iš Šiaurės prospekto daugiabučių kieme. Ryte prie mašinos atėjęs automobilio savininkas pasigedo vairaračio apsauginės oro pagalvės. Nuostolis įvertintas 1600 litų.

Prieš savaitę oro pagalvių neteko dviejų Honda Accord šeimininkai. Policijos pareigūnų teigimu, automobilių oro pagalvių vagystės šiuo metu itin dažnos. Apie tokio grobio konkrečios markės automobiliuose ieškančių vagių išpuolius naujienų portalas 15min.lt ne sykį pasakojo (žr. susijusius straipsnius).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius