Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Baltarusio „Fiat Multipla“ buvo prikimštas rūkalų

Trečiadienio rytą Raigardo kelio poste prie Baltarusijos piliečio automobilio plušėjo net keli muitinės pareigūnai – iš slėptuvių lauk traukė kontrabandines cigaretes. Slėptuvėse sugebėta sutalpinti daugiau kaip 5 dėžes cigarečių.
Kontrabanda
Kontrabanda / Lietuvos Respublikos muitinės nuotr.

Atvažiavęs į postą trisdešimtmetis D.V. inspektorius ėmė klaidinti vos pasisveikinęs – žodžiu deklaravo, kad neapmokestinamo prekių kiekio neviršija, o cigarečių su savimi esą neturi visai.

Bet pareigūnai, turėdami informacijos, iškart ėmėsi detalaus automobilio tikrinimo. Kaip ir manyta, kontrabandos slėptuvė buvo aptikta gana greitai, tačiau užtruko jos ardymas. Mat baltarusis buvo atvykęs „Fiat Multipla“ automobiliu, kurį ardyti nėra lengva – muitininkams teko pagalbon pasitelkti ir tvirtinimo diržus, ir laužtuvus bei plaktukus, skelbia Lietuvos Respublikos muitinė.

Muitinės pareigūnams pagaliau išardžius dujų balionuose įrengtą slėptuvę paaiškėjo, kad ji prikimšta kontrabandinių rūkalų. Juos visus ištraukus, suskaičiuota 2620 pakelių „NZ Gold Superslims“ be jokių akcizinių ženklų. Cigarečių vertė su visais privalomais sumokėti mokesčiais beveik 22 tūkst. litų.

Kelio posto pareigūnai cigaretes bei automobilį sulaikė. Vairuotojui surašytas Administracinės teisės pažeidimo protokolas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius