Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bandymą papirkti Panevėžio aplinkosaugininką tirs STT pareigūnai

Aplinkos apsaugos departamento Vidaus tyrimų skyrius, vasario pradžioje gavęs Panevėžio valdybos pareigūnų pranešimą dėl galimo bandymo papirkti, kreipėsi į Specialiųjų tyrimų tarnybą.
Kauno aplinkosaugininkų reidas
Aplinkosaugininkai (asociatyvi nuotr.) / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Pareigūnams pranešus apie galimą bandymą papirkti valstybės tarnautojus ir Vidaus tyrimui skyriui surinkus papildomą informaciją, Specialiųjų tyrimų tarnyba pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl papirkimo.

„Džiaugiuosi, kad tai jau ne pirmas kartas, kai mūsų inspektoriai reaguoja principingai ir nedvejodami. Taikome nulinę toleranciją bet kokioms korupcijos apraiškoms. Dėkoju mūsų pareigūnams už sąžiningumą ir profesionalią reakciją“, – teigia Aplinkos apsaugos departamento direktorius Giedrius Kadziauskas.

Aplinkos apsaugos departamente įsteigti anonimiški ir saugūs informacijos kanalai tiek visuomenei, tiek departamento darbuotojams, tad susidūrus su galimomis korupcijos apraiškomis prašome nedelsiant kreiptis:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius