Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Banke pavogtus 37 000 litų kaunietis atgavo per vieną dieną

Neapdairus vyras Kaune, komercinio banko filiale, neteko įvairios valiutos prikimštos piniginės. Su bankininkais sklandžiai bendradarbiavę policininkai greitai surado įtariamąją. 57 metų moteris pripažino kaltę ir iškart grąžino pagrobtą turtą, todėl ši vagystės byla teismui perduota pagreitinto proceso tvarka.
Pinigai
Asociatyvinė iliustracija / Fotolia nuotr.

Sausio 20 d. apie 16.30 val. Kaune, Maironio g., į SEB banko filialą atėjęs pilietis G.K. (gimęs 1964 m.) ant stalo pasidėjo piniginę, kurioje buvo 10 000 eurų, 3 000 Lt, 80 svarų sterlingų, ir automobilio registracijos liudijimas. Po kelių minučių vyras pastebėjo, kad piniginės ant stalo nebėra. Kauniečiui buvo padaryta 37 000 Lt žala.

Dėl šio įvykio buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas. Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Nusikaltimų tyrimo valdybos Nusikaltimų nuosavybei tyrimo skyriaus (toliau – Kauno apskr. VPK NTV NNTS) pareigūnai, aktyviai bendradarbiaudami su SEB banko Vindikacijos skyriaus darbuotojais, operatyviai, dar tą pačia dieną, nustatė piniginę pasisavinusią moterį.

Kauno policijoje buvo gauta kauniečio padėka vagystę tyrusiems pareigūnams.

Sausio 21 d. anksčiau neteista kaunietė J.G. (gimusi 1956 m.) buvo sulaikyta, jai pareikštas įtarimas dėl vagystės pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 178 str. 3 d., už ką gresia laisvės atėmimas iki aštuonerių metų, o piliečiui G.K. grąžinti visi pagrobti daiktai.

Sausio 24 d. Kauno apskr. VPK NTV NNTS pareigūnai kartu su Kauno apylinkės prokuratūros prokurorais bylą perdavė teismui pagreitinto proceso tvarka.

Beje, dar sausio 22 d. Kauno policijoje buvo gauta kauniečio padėka vagystę tyrusiems pareigūnams už operatyvų bylos tyrimą ir, svarbiausia, surastą bei grąžintą pagrobtą turtą.

Pareigūnai prašo gyventojų būti atidesniais, saugoti savo turtą, nepalikti jo be priežiūros, nes neprižiūrėtas turtas yra lengvas grobis vagims, rašoma Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio specialisto Kęstučio Kasciukevičiaus pirmadienį paviešintame pranešime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius