-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

BTV laidoje skambėjo Neringos Venckienės šalininkų kaltinimai Laimutei Stankūnaitei: ji prišerta narkotikų

Antradienio vakarą rodytoje BTV laidoje „Lietuvos žinių tyrimas“ šansą pasisakyti gavo visa velionio D.Kedžio šeima: motina Laimutė Kedienė, tėvas Vytautas Kedys ir teta Audronė Skučienė.
Laimutė Stankūnaitė
Laimutė Stankūnaitė / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Laidos metu buvo pacituota ir 15min.lt publikuota psichiatrų nuomonė, kad „Kedžio artimiesiems už elgesį su vaiku reikėtų skirti kalėjimą iki gyvos galvos“.

Tačiau didžioji laidos dalis buvo N.Venckienės šalininkų liudijimai, kaip policija su antstole naudojo prievartą prieš mergaitę.

15min.lt redaktoriaus komentarą šia tema skaitykite čia.

Bene daugiausia kaltinimų teisėsaugai ir visiems kitiems (išskyrus Klonio gatvėje budinčius žmones) pažėrė Drąsiaus Kedžio teta Audronė Skučienė. Antrindama Neringai Venckienei, ji teigė, jog mergaitės neapsaugos policija ar apsauginiai – jie čia nereikalingi. Vienintelė mergaitę sauganti jėga yra budinti minia.

A.Skučienė nesirinko žodžių, apibūdindama Laimutės Stankūnaitės elgesį. Tiksliau, demonstruodama neigiamą požiūrį į mergaitės, kurią neva gina, mamą:

„(Ji yra) bevalis įrankis klano rankose. Ją kažkuo apšėrė. Paskui sumušė. Ir paskui sakys, kad mes sumušėme.“

A.Skučienei pritarė ištikima Klonio gatvės budėtoja Aurelija, save vadinanti smurtinių įvykių liudininke (jauna moteris rožiniais akiniais):

„Stankūnaitė atrodo kaip apsvaigusi nuo narkotikų. Mačiau, kaip apsauginis bakstelėjo jai į alkūnę ir liepė išsišiepti (kad neatrodytų liūdna). Tai vadinasi jai daroma kažkokia prievarta, ji kažko klauso, nuo kažko priklausoma“, – L.Stankūnaitę žodžiais mušė Klonio gatvės budėtoja.

„Dėl visko kalta pedofilų gauja. Ir teisingumo ministras Remigijus Šimašius šioje veikloje dalyvauja. Jis važinėjo paskui tą Ūsą. Jis kažkuriuo smuiku ten groja“, – užtikrintai dėstė „savo tiesas“ D.Kedžio teta.

Tiesa, pati L.Stankūnaitė antradienį savo tinklalapyje bandė nusiplauti bent dalį ant jos pilamo purvo. Ji kategoriškai paneigė informaciją, kad internete ieško pažinčių su vyrais, t.y. kad yra „nerimta“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius