Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Butelis alaus už svetimus pinigus kaunietį nuvedė į areštinę

Kauno Dainavos policijos komisariato pareigūnai sulaikė asmenį, kuris svetima banko kortele atsiskaitė už įsigytą prekę – butelį alaus. Kitą dieną, bylą perdavus į teismą pagreitinto proceso tvarka, teismas už padarytą nusikaltimą jam skyrė 30 parų arešto.
Banko kortelės
Banko kortelės / Egidijaus Jankausko nuotr.

Lapkričio 11 dieną apie 11.40 val. Kovo 11-osios gatvėje esančioje parduotuvėje „Iki“ vyriškis, ketindamas atsiskaityti už butelį „Cento stipraus“ alaus, kainuojančio 1,34 Lt, kasininkei pateikė banko SEB mokėjimo kortelę.

Tačiau pardavėjai kilo įtarimas, kad asmuo naudojasi svetima kortele, ir ji įspėjo parduotuvės apsaugos darbuotojus. Vyriškis buvo sulaikytas ir pristatytas į policijos komisariatą. Dainavos komisariate sulaikytam 60-mečiui Vytautui Gervei pareikšti įtarimai dėl neteisėto elektroninės mokėjimo priemonės naudojimo.

Lapkričio 12 dieną Kauno miesto apylinkės teismas priėmė nuosprendį ir iki šiol neteistam V.Gervei už padarytą nusikaltimą skyrė 30 parų arešto.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius