-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Buvusi D.Kedžio sugyventinė: „Tikrai žinau, kad jis mūsų tyko“

Dviejų žmonių nužudymu įtariamo Drąsiaus Kedžio buvusi sugyventinė, kuriai vyras metė baisius kaltinimus, dienraščiui „Lietuvos rytas“ pasakojo, kad išsipildė kraupiausi jos su seserimi, kuri pirmadienį rasta nužudyta, nuogąstavimai.
Drąsius Kedys
Įtariamasis Drąsius Kedys / M.Patašiaus/ „Lietuvos rytas“ nuotr.

„Sėdžiu apsikabinusi nužudytos sesers dukrelę ir drebu“, – verkdama pirmadienį „Lietuvos rytui“ kalbėjo 23 Laimutė Stankūnaitė, sakydama, kad išsipildė kraupiausi jos ir sesers Violetos nuogąstavimai – D.Kedys griebsis smurto.

L.Stankūnaitė „Lietuvos rytui“ pasakojo, kad D.Kedys ir jo giminės ne kartą jas įžeidinėdavo, o Violeta nuolat prieštaraudavo, atsikirsdavo. Ji tvirtino, kad prieš pusantro mėnesio kreipėsi į Vilniaus prokurorus dėl D.Kedžio grasinimų, tačiau joms buvo atsakyta, kad vyro veiksmuose neįžiūrima nieko bloga.

D.Kedžiui nereikėjo tokių liudininkų, – teigė L.Stankūnaitė.Į klausimą, kodėl D.Kedys taip baisiai atkeršijo seseriai, o ne jai, L.Stankūnaitė teigė: „Manau, jog seserį nušovė todėl, kad teisme ji būtų paneigusi jo melagystes. Gal dėl to nušovė ir teisėją, kuris turbūt nieko nežinojo apie mūsų egzistavimą. D.Kedžiui nereikėjo tokių liudininkų.“

L.Stankūnaitė sako, kad jai nerimą kelia tai, jog dukrytė vis dar yra pas įtariamojo žudiko tėvus. „Neįsivaizduoju, kaip ją atsiimti. Juk mes su sesers dukrele negalime net į gatvę išeiti. Tikrai žinau, kad D.Kedys mūsų tyko“, – dienraščiui „Lietuvos rytas“ teigė L.Stankūnaitė.

Pirmadienį iš ryto Kaune buvo nušautas teisėjas Jonas Furmanavičius. Po kiek laiko savo namuose aptikta nušauta L.Stankūnaitės sesuo. Policija paskelbė, kad pagrindinis įtariamasis – D.Kedys. Jis kurį laiką J.Furmanavičių viešai kaltino pedofilija, pagalba seksualiai išnaudojant dukrą ir dar vieną mergaitę. D.Kedys buvo apkaltinęs ir L.Stankūnaitės seserį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius